Mit csináljak hogyan béküljünk ki?
Figyelt kérdés
megharagudott rám és már nem tudom hogyan kérjem hogy megbocsásson legjobb barátnőm nélküle nem érek semmit!segítsetek!!2013. szept. 29. 10:28
1/6 anonim válasza:
talán tegyétek félre a makacskodást,és menj el hozzá minél hamarabb,hogy beszéljétek meg
2/6 A kérdező kommentje:
Mit írjak neki hogy meg győzem hogy fontos nekem?
2013. szept. 29. 10:39
4/6 anonim válasza:
Ne írj semmit,menj le hozzá személyesen....ha kell laázkodj meg,akkor majd látni fogja,hogy komolyan gondolod.ha ugyse sikerül,akkor keress mást.sorry
5/6 Turismo válasza:
Pl.: csinálj neki valami finom sütit és menj el hozzá és mondd meg neki, hogy szeretnél bocsánatot kérni és szeretnél vele sütizni egyet, mondd, hogy te csináltad egyedül és neki szántad. Szerintem jól fog neki esni. Élőben kell az ilyen dolgokat megbeszélni! :)
6/6 anonim válasza:
Mit tettél ellene, hogy ez lett a vétked?
Mivel bántottad meg? Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!