Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mitől van sok barátja valakinek?

Mitől van sok barátja valakinek?

Figyelt kérdés
Tehát pl van egy olyan ember akivel sokan barátkoznak, aki a társaság középpontja mindig. Tudjátok, aki bemegy egy helyre, és mindenki ismeri, akit ismer a fél város, aki amolyan "híresség" de csak azért mert önmagát adja (vagy éppen megjátsza) de értitek miről beszélek? pl a suli legszebb lánya, vagy a suli legrosszabb gyereke... na, őket mindenki ismeri. mitől "híresek" ők? jó, azt értem hogy a suli legszebb lányára mindenki felfigyel, meg a suli legrosszabb gyerekéről mindig hallani valamit. de város szinten mitől "híres" valaki? mitől értékes ember, mitől próbálnak sokan barátkozni vele, mitől néznek fel rá?
2014. febr. 14. 11:11
 1/7 anonim válasza:
Ez sok dologtól függhet... Pl.: nekem ott van a tesóm akit szintén a fél város ismer és mivel sokat vagyok vele meg sokszor elvisz magával a haverjaihoz meg ide-oda, így engem is nagyon sokan ismernek. Én a tesóm után mentem ugyanabba a suliba és ott szintén mindenki ismer (amikor elsős voltam tesóm akkor ment hetedikbe csak a mi sulink lány gimis én nem tudott maradni). Szóval ezek a dolgok mindentől függnek. Én a tesóm által lettem "híres" de van olyan aki csak simán mindenit bejelölget, meg sok követőt szerez és így lesz ismert. Pl.: Jade Handkammer, Dósa Fanny (ők Pestiek) vagy van egy debreceni srác is: Mihály Kajatin. Ők a Facebook által lettek híresek.
2014. febr. 14. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Állandóan úton van, mindig megy valahová, mindenhol beszélget mindenkivel. Jó szövege van, élvezi a figyelmet, és sokat tesz érte, hogy menő legyen. Ez egy adottság.

Ha azért kérdezed, mert neked nincs egy barátod se, és ilyen akarsz lenni, akkor szerintem rossz célt tűztél ki. Kevesebb barát néha többet ér, előbb érj el egy minimális szintet, lehet már azzal is elégedett leszel.

2014. febr. 14. 12:37
 3/7 anonim válasza:

Több oka lehet hogy valakinek sok barátja van

1. Annyira gazdag, hogy mindenki keresi a társaságát, mert remélik, hogy részesülhetnek belőle valamilyen módon, legyen ez munka, vagy új érdekkapcsolatok kialakításának lehetősége az ő társaságában.

2. Vonzó megjelenés, ez igaz nőkre és férfiakra is. Ha valaki vonzó, az azonos neműek azért csoportosulnak köré mert hasonlítani akarnak hozzá és tudat alatt úgy érzik, hogy ez akkor sikerülhet ha a társaságában vannak. Férfiaknán ő a falkavezér, vagy más szóval a domináns hím, nőknél pedig az etalon akitől sminkelési tanácsokat kérnek.

3. Olyan személyek is lehetnek népszerűek akik amúgy nagyon bunkó emberek, nekik általában azért adatik meg a népszerűség "áldása" mert nem képesek különbséget tenni az őt körülvevő emberek között és mivel bunkó emberből sok van élvezik azt a közösséget amiből nincsenek kirekesztve.

Az értékes embert onnan ismered meg, hogy mindenki barátkozni akar vele, de csak keveseknek engedi.

Hozzátenném, ne akarj sok barátot, csak keveset, de igaz barátokat.

2014. febr. 21. 17:04
 4/7 A kérdező kommentje:
eddig valahogy úgy hozta az élet hogy nem nagyon voltak barátaim. amúgy is ilyen csendesebb, zárkózottabb típus vagyok, és mi még ráadásul folyamatosan költözgettünk is. mindig más suliba mentem, sehol nem maradtunk meg 1-2 évnél tovább. így senki nincs akit ismernék 5 évnél régebben.
2014. márc. 21. 13:56
 5/7 anonim válasza:
Folyamatosan utazgatok az utóbbi években, a régi barátaimmal most is tartom a kapcsolatot, de persze 10-15 éve ismerem, őket. Az a baj a sok utazással, vagy esetedben a költözésekkel, hogy nem jut elég időd arra, hogy egy baráti kapcsolat kifejlődjön, megismerd a másikat és legyen időd megmutatni azt aki valójában vagy. Idegenekkel az ember mindig távolságtartóbb, mire eléred, hogy valaki a bizalmába fogadjon, elköltözöl, így nem meglepő, hogy nincsenek barátaid, vagy, hogy nem vagy népszerű. Hidd el nekem, a népszerűséget elérni nem kis fáradtság és nem is éri meg. Túl sok elpazarolt idő és energia, csak azért, hogy mások véleményét befolyásold. Nem éri meg.
2014. márc. 22. 19:11
 6/7 A kérdező kommentje:
akkor mit tanácsolnál? költözzek 1 helyre, és maradjak ott? most leszek 20 éves, ez az utolsó évem a suliba. aztán kezdeni kellene valamit magammal. szeretnék még érettségizni is, de azt elkezdhetem máshol is
2014. márc. 22. 22:03
 7/7 anonim válasza:

"Pl.: Jade Handkammer, Dósa Fanny (ők Pestiek)"

Dósa nem Pesti hanem Pécsi, és Dósa attól lett híres hogy céda :D.. manapság a mai emberek már nem attól híresek hogy jók valamiben.. kár.

amúgy kis luzer senkik. amikor én regisztráltam facera, 14! évesen nekünk akkor még nem volt fontos a lájk gyűjtés :)pedig még csak most leszek 18.. szóval nem vagyok valami öreg.. de egyszerűen felháborító ilyenkor hol vannak a szüleik én amikor elmentem bulizni utánam szó szerint lenyomozták a gépemen hogy kivel beszéltem akivel bulizok hogy hova megyünk stb.

2014. jún. 25. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!