Mitől van sok barátja valakinek?
Állandóan úton van, mindig megy valahová, mindenhol beszélget mindenkivel. Jó szövege van, élvezi a figyelmet, és sokat tesz érte, hogy menő legyen. Ez egy adottság.
Ha azért kérdezed, mert neked nincs egy barátod se, és ilyen akarsz lenni, akkor szerintem rossz célt tűztél ki. Kevesebb barát néha többet ér, előbb érj el egy minimális szintet, lehet már azzal is elégedett leszel.
Több oka lehet hogy valakinek sok barátja van
1. Annyira gazdag, hogy mindenki keresi a társaságát, mert remélik, hogy részesülhetnek belőle valamilyen módon, legyen ez munka, vagy új érdekkapcsolatok kialakításának lehetősége az ő társaságában.
2. Vonzó megjelenés, ez igaz nőkre és férfiakra is. Ha valaki vonzó, az azonos neműek azért csoportosulnak köré mert hasonlítani akarnak hozzá és tudat alatt úgy érzik, hogy ez akkor sikerülhet ha a társaságában vannak. Férfiaknán ő a falkavezér, vagy más szóval a domináns hím, nőknél pedig az etalon akitől sminkelési tanácsokat kérnek.
3. Olyan személyek is lehetnek népszerűek akik amúgy nagyon bunkó emberek, nekik általában azért adatik meg a népszerűség "áldása" mert nem képesek különbséget tenni az őt körülvevő emberek között és mivel bunkó emberből sok van élvezik azt a közösséget amiből nincsenek kirekesztve.
Az értékes embert onnan ismered meg, hogy mindenki barátkozni akar vele, de csak keveseknek engedi.
Hozzátenném, ne akarj sok barátot, csak keveset, de igaz barátokat.
"Pl.: Jade Handkammer, Dósa Fanny (ők Pestiek)"
Dósa nem Pesti hanem Pécsi, és Dósa attól lett híres hogy céda :D.. manapság a mai emberek már nem attól híresek hogy jók valamiben.. kár.
amúgy kis luzer senkik. amikor én regisztráltam facera, 14! évesen nekünk akkor még nem volt fontos a lájk gyűjtés :)pedig még csak most leszek 18.. szóval nem vagyok valami öreg.. de egyszerűen felháborító ilyenkor hol vannak a szüleik én amikor elmentem bulizni utánam szó szerint lenyomozták a gépemen hogy kivel beszéltem akivel bulizok hogy hova megyünk stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!