Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek is jól teszem, ha...

Szerintetek is jól teszem, ha nem bocsátok meg?

Figyelt kérdés

Szóval régen három barátnőmmel együtt négyen voltunk. Papíron mi voltunk a legjobb barátnők, de a valóságban...

Szóval úgy volt hogy "A" barátnő teljeseségel meghülyült. Folyton MINDENEN megsértődött, és komolyan mintha két énje lenne. Egyszer aranyos kedves, másszor egy nyaffogó kis liba, aki a kiváló bizonyítványa ellenére full hülye, ráadásul nem bírja ki ha valami 5 percig nem róla szól ezért mindenbe beleszól.

Ráadásul azt hiszi, hogy neki csak egy legjobb barátnője lehet így kiválasztotta "B" barátnőt, és megpróbálta kisajátítani! És még ő is beismerte! Ráadásul azt akarta hogy "B" barátnő csakis az ő barátnője legyen, mással ne is barátkozzon ahhoz képest hogy ő hangoztatta folyton hogy mi négyen legjobb barátok vagyunk. (szerencsére "B" barátnő normális és nem hagyta hogy kisajátítsa)

És tegnap elmondtuk neki hogy mi a problémánk vele, és ő egy idő múlva kirohant bőgve, merthogy ő megsértődött, utána még mi mentünk utána, és kérleltük hogy bocsásson meg! Ő nagy kegyesen megbocsátott és tovább folytattuk a beszélgetést.

Mi azt akartuk megértetni vele hogy: NEM ŐT AKARJUK MEGVÁLTOZTATNI hanem a rossz szokásait, és azt akarjuk hogy megint a régi énje legyen

Ezt ő meg úgy értelmezte: MEG AKARJUK ŐT VÁLTOZTATNI pedig a fenti dolgokat SZÓ SZERINT rágtuk a szájába még a beszélgetés LEGELEJÉN.

És komolyan mindent, de mindent amit félre lehetett érteni, azt félre is értette, és azt mondta hogy mivel mi elmondtuk a problémánkat vele, már nem tud ugyanúgy ránk nézni! És tudjátok ez miért van? Mert neki sosem voltak barátnői, (csak mi megszántuk őt ezért barátkoztunk vele) ezért azt hiszi hogy a barátok csakis azért vannak, hogy őt dicsérjék, meg csakis szépet mondjanak rá.

Hát akkor betelt a pohár. Három évet vesztegettem erre a barátságra, és erre közli hogy három évet simán eldob magától, és ezzel bebizonyítja hogy nem is jelentett neki SEMMIT.

Faképnél hagytam őt is meg a két másik barátnőmet (akiket továbbra is nagyon nagyon szeretek.) és elegem van belőle. Hívott és küldött sms-t is, meg mondja hogy beszélünk a suliban (csak hétfőn megyek) de le van...

Nem akarok többet vele barátkozni, mert rájöttem hogy alig van egy-két jó tulajdonsága az összes többi ROSSZ.

Ha ő így eltudd dobni egy barátságot akkor én is.

"B" barátnő mondta hogy jó lenne megbeszélni vele ezt az egészet, de komolyan, nem. Én türelmes voltam, elnéző, és rengeteg mindent megbocsátottam már, de ezt nem bírom.

Nem felejtem el soha. Nem tudok úgy csinálni mintha mi sem történt volna. Elegem van abból a *** ******** ****-ból, nem akarok több energiát rá pazarolni.

Bocsánat hogy kicsit hosszú lett, de komolyan ki kellet írnom magamból, és csak így teljes a sztori (remélem érthető, ha nem, nyugodtan írjátok a válaszban)

2014. febr. 12. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak arra vársz, hogy igazat adjunk neked. Már bocsánat, hogy ezt mondom. Egyébként nekem is volt egy hasonló "barátnőm". Elkezdtem hanyagolni, és így már sokkal szabadabbnak érzem magam. Ne bocsájts meg neki szerintem, jobb az úgy neked is, meg a másik két barátnődnek is, ha nem foglalkoztok ezzel a lánnyal többet.
2014. febr. 12. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
ezt csakis TE tudod eldönteni. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz neki megbocsájtani, nem kell. Nézd levegknek, kerüld a társaságát, légy távolság tartó vele.
2014. febr. 12. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez semmi. Picsogas olyan valamin, ami abszolut jelentektelen dolog. Ezer szazalek, hogy egy het mulva egyutt logtok megint.

Egyebkent az, hogy nem bocsajtasz meg, csak neked rossz, a masik szemelynek nem. Majd ha egyszer felnott leszel, erteni fogod a kulonbseget a megbocsajtas es elfelejtes kozott. Ha valakinek megbocsajtasz, az nem jelenti azt, hogy elfelejted, amit tett, de nem mergezed magad tovabb a haragtartassal.

2014. febr. 12. 21:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Igazatok van. De azt kikérem magamnak hogy picsogok! Egyszerűen dühös vagyok.

És lehet hogy ez pár év távlatából hülyeségnek fog tűnni, de kérem szépen, most a jelenben vagyok, és ez van.

Amúgy nem várom hogy igazat adjatok. Ha valaki szerint meg kéne bocsátanom - mondja nyugodtan! Nem tartom vissza.

Azért köszönöm a gyors válaszokat.

2014. febr. 12. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
14 évesek problémája. Itt egy jó tanács az élethez: aki olyan hülye, mint a s*gged kifordítva, azt nézd levegőnek és ne vele foglalkozzál.
2014. febr. 13. 01:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Ok, ez jó válasz, legalábbis ez a mondat. De istenem, ha nekem 14 évesen ez a problémám, akkor ez a problémám! Legalább nem azt írom ki h: "Le*** egy pasit, lehetek terhes?" -.-"
2014. febr. 15. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!