Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van olyan hogy örök barát?...

MESI0202 kérdése:

Van olyan hogy örök barát? Vagy létezik olyan hogy barát?

Figyelt kérdés

Mostanság ilyen kérdéseket irok ki, mivel magányos vagyok. Vissza térve a kérdésre, van e olyan hogy barát. (Legjobb/örök) Szerintem nincs de kiváncsi vagyok a véleményetekre. Apropó. Hogy lehet olyat szerezni ha egyáltalán van. Nekem nem, megy ezért is kérdezem meg, mert kedves vagyok, nen köcsög, de semmi.

Köszönöm előre is a válaszokat! ;-) :-)

2014. febr. 4. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem sincs. De ez nem jelenti azt, hogy nem is létezik.
2014. febr. 4. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:

van egy sumer mondás, kb négyezer éves:

a barátság csak átmeneti, az üzlet viszont örökre szól...

:-)

2014. febr. 4. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Létezik legjobb barátság, és akiknek az van nem dörgölik mindenki orra alá.
2014. febr. 4. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem vannak jó barátaim, akikben megbízom, évek-evtizedek óta. Nincsenek sokan, de közeli, mondhatni örök barátok. Számíthatunk egymásra, ha szükség van segítségre, kérdés nélkül.
2014. febr. 4. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem vannak barátaim és van legjobb barátom, akit már 10 éve ismerek és bármiben megbízok benne és ő is megbízik bennem.

Ha összeveszünk is 5 perc és szent a béke :)

2014. febr. 4. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztosan vannak; átlagembernek nagyon könnyű önmagához hasonló szintű embert találni és barátnak nevezni. Nekem azonban marad a magány.
2014. febr. 4. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!