Nincs egy barátom se. Hol barátkozzak?
Nem járok el sehová, mert egyedül olyan rossz.. :(
Ráadásul nem is vagyok valami szép, hogy csak úgy odajöjjenek hozzám..
18/L
:D
Nekem barátnak szinte mindegy, csak bulizós kihanemén ne legyen.
Keress magadnak valami hobbit! Pl. én suli után kijártam egy állatmenhelyre önkénteskedni, itatni-etetni, kutyát sétáltatni. Itt normális, önzetlen, értelmes barátokat találhatsz, fiúkat és lányokat egyaránt, akik nem a felszínes dolgokat nézik. Egy-egy árva kutyust sétáltatva jókat lehet beszélgetni. A legtöbb fiatal a hétvégén szokott kimenni, néhány menhely pedig (pl. a miskolci) szokott kutyasétáltató napokat tartani. Ha van kutyád, elmehetsz vele kutyasuliba.
Vagy pl. önvédelmi-, tánc-, kézműves-, esetleg főzőtanfolyam, iskolai szakkörök, klubok, túraegyesület, hagyományőrző jellegű rendezvények és táborok, koncertek, autós és motoros napok... A sort lehetne folytatni még. Keress egy hobbit, aztán majd jönnek az ismertségek, amik idővel cimborasággá, majd barátsággá mélyülhetnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!