Velem van a baj?
Átlagos magasságú, szőke hajú, kék szemű csaj vagyok. Korom nem lényeg. Mindenki szerint vasalódeszka vagyok (szerintem is). Rockot és punk-rockot hallgatok, gördeszkázom, állandóan olvasok és filmezek. Gitározom és zongorázom. Rengeteget viccelődöm és vidám természetű vagyok.
Szóval ez vagyok én.
A kérdés:
Miért nem izgatok kutyát se?
Sok barátom van (mindkét nemből), de pasi egy se néz felém. Mi a baj velem? Tudom, nem részletes a leírás, de MI LEHET velem a baj?
Köszi
értelemszerűen csak akkor lehet rá választ adni, ha jobban megismer téged az ember.
nekem vannak tippjeim, ha kicsit többet írsz magadról akár privátban, akkor megpróbálhatom kideríteni.
abban szinte biztos vagyok hogy van valami nagy hiba a személyiségedben, amivel magadnak ártasz.
de szerintem a válasz előtt azon is gondolkodj el hogy mit akarsz az emberektől vagy a "pasik"tól.
"Mi a baj velem?"
ez a kérdés magában hordozza az állítást, miszerint a baj tebenned van.
de miért lenne benned bármilyen "baj"?
"Mindenki szerint vasalódeszka vagyok"
ez azt jelenti, hogy az emlők és a far-rész formája nem kidudorodó?
a hím egyedek (mármint embereknél) úgy vannak programozva,
hogy az ún. darázs alakú nőkre izguljanak:
nagy emlők, szűk csípő, széles derék (fenék)
hozzászólásodban írtad:
"Amúgy a fiúk is akiket ismerek mind plasztikcicákkal járnak"
ez azt a gyanút látszik erősíteni, hogy a "hiba" nem tebenned van,
hanem a környezeted nem olyan, mint amilyen neked megfelelő lenne...
1. tudod hogy van rajtad felesleg
2. tudod hogy nem mersz megszólítani senkit, még ránézni se
mégis felteszed a kérdést.
az meg hogy plasztik cica elég relatív. lehet, hogy rajtuk nincs fölösleg, és mernek kezdeményezni.
na szia.
őszinte lesztek és nem fog tetszeni: az a baj hogy kicsit buta is vagy, ilyen lányt nem lehet komolyan venni.
neked rengeteget kellene művelned magad szellemileg meg testileg is ahhoz, hogy egy jó fiú akadjon rád. de úgy látszik még a rosszak se akadnak.
dönts ahogy érzed. léptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!