Lenne kettő kérdésem?
1, Nektek mi a tapasztalatotok reál és mi a tapasztalatotok humán beállítottságú emberekkel?
2, Nektek mi a véleményetek berényi miklós-ról?
Tudom nagyon nem fér össze a kettő kérdés csak haverommal mind a kettő kérdésre nagyon kíváncsiak vagyunk.
Az egyik fajta rengeteget olvas, a másik fajta logikusan gondolkodik. Te egyiket sem tetted!
Így "berényi miklós" és "nemecsek ernő" együtt bujdokoltak el megaláztatásukban...
A real beallitottsaguak altalaban a logika felol kozelitenek meg mindent. Pl. Elgondolkodnak azon, hogy amit valaki tett, a z logikus-e vagy sem... Igy most nem tudnam megmondani, hogy melyik beallitottsagu a kedvesebb, szimpatikusabb.
De ezt nem lehet szerintem elkuloniteni annyira az embereknel... Mi van, ha valakit ugyanugy erdekel a tortenelem is mint a fizika? Akkor o milyen beallitottsagu?
Szerintem nagyon kevés ember stabilan humán vagy reál beállítottságú, szóval a kérdés már eleve ferde. Engem hova tennél? Érzékeny vagyok és logikusan gondolkodom. Imádom a matekot, a kémiát, a pszichológiát és az irodalmat.
Ja, de egyébként többnyire kedvesnek tartanak. xD
Fogalmam sincs, ki az a Berényi Miklós, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy jobb, ha egyáltalán nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!