Nekem miért nincs ilyen barátom? 18 L
Figyelt kérdés
Az összes barátom teljesen különbözik tőlem, de ők ugyanolyanok. Nem ismerek senkit, aki hasonlítana rám, és látom, hogy mindenki másnak van ilyen barátja (körülöttem legalábbis). És mindenkinek megvan a lelki társa, akivel hasonló dolgokat szeretnek, hasonlóak a céljaik, hasonló helyekre szeretnék járni, de nekem nincs ilyen, ezért mindig egyedül maradok, amikor éppen nincs kedvem már alkalmazkodni. Ők többen vannak, nyilván nem rángathatom el őket mondjuk egy olyan koncertre, amit ők nem annyira szeretnek/ismernek, de én mindig megyek velük mindenre, amit egy kicsit szeretek csak hogy velük legyek, mert szeretem őket. De rossz, hogy nem találok olyat, akire pl. ráírok vagy átmegyek, és egy emberért rajongunk, dumálunk róla, kibeszélünk filmeket, sorozatokat, hasonló az érdeklődési körünk. Tudom, hogy ez az egyik legkisebb probléma az életben, de egy idő után elég nyomasztó tud lenni, és kezdem magam egyedül érezni, mintha soha senki nem akarna meghallgatni, ha jó kedvem van és arról beszélek, akiket szeretek... Elég hülyén fogalmaztam meg :D, gondolom félreértések is lesznek de ha valami nem tiszta majd leírom még.2014. jan. 26. 16:08
1/6 anonim válasza:
miben különbözöl tőlük? Milyen zenét szeretsz, amit ők nem?
2/6 anonim válasza:
ugyan így vagyok.. :S melyik megyében laksz? :)
3/6 A kérdező kommentje:
Pesten :)
Hát most azt nem írom le, mert félek, hogy felismerhető lennék :D
2014. jan. 26. 16:25
4/6 anonim válasza:
Miért, milyen az érdeklődési köröd? Privátban is leírhatod, kíváncsi vagyok.
5/6 anonim válasza:
Hát igen azoknak a legrosszabb akik ritka hobbit szeretnek,nem átlagos dolgot szeretnek.
ezért jó az internet,onnan miért nem keresel hasonló embereket?
6/6 anonim válasza:
kizárt, hogy itt felismernének, de ha gondolod, írd meg nekem. :)
én villamosmodelleket csinálok, nem sok embert érdekel ilyesmi, de a lényeg, hogy én élvezem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!