Cserbenhagyott az én legjobb barátom. Így már nincs miért élni. Mit tegyek?
Üdvözöllek,ez az élet,lesznek még ennél 1000x nagyobb "pofonok" is.
Írj jobbat ,válj jobbá és majd olvas újra..
hát ha ezt gondolod,valóban így van - most ide azért jöttél, hogy azt mondjuk, hogy "jajj te szegény szerencsétlen, úgy sajnálunk, minden oké lesz"?
Nem. Te tehetsz róla részben, és a te életedért te vagy a felelős, ideje lenne ezt már meglátni végre, és azt is hogy nem 1 embretől függ az, hogy jó író vagy-e.
Milyen témájú könyveket írsz? Fantasy? Sci-fi? mindkét fajtát szeretem :)
Pl, Stephen King sem a feleségétől lett híres, mert mondjuk a feleségének tetszettek a könyvei... nem. Azért, mert kiadta, és marha sok ember olvasta.
S ne feledd, nem 1 embertől függ a TE életed... miért adod át másnak a döntést saját MAGADRÓL?!
Magánkiadásban bármit ki lehet adni, próbáld meg.
Előttem szólókkal egyetértek, nehogy már attól az illetőtől függj, aki akkor felnézett rád, most pedig nem és akkor mi van? Majd lesz más, aki értékel... Tudom hogy fáj de ennyire nem szabad hgoy fájjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!