Szerintetek ez igazi barátság?
Figyelt kérdés
Fél éve ismerem, és részemről tényleg ő lenne a legjobb barátnőm, de úgy érzem, hogy én jobban ragaszkodom hozzá, mint ő hozzám.Mindig vesz nekem barátságnyakláncokat, meg karkötőket, de most már olyan mintha ezzel próbálná kompenzálni azt, hogy egy ideje már nem is keres. Nem megyünk egymáshoz, nem találkozunk sulin kívül, alig beszélünk. Ha meg mégis, akkor kapok egy nyakláncot, hogy nesze ,,legjobb barátok" vagyunk...Egy hete megint vett nekem, de azóta se foglalkozik velem. Aztán suliban se voltam pár napig, egyszer sem írt/hívott, hogy mi van velem... Amikor házitkértem, lerázott, hogy éppen tanulni akart...És nem kérem , hogy vegyen nekem cuccokat, sőt mondom is neki, hogy nem kell...Nem értem...2014. jan. 22. 23:53
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez nem igazi barátság. A barátság azt jelentené, hogy sokat vagytok együtt, megbeszélitek egymással a titkaitokat, és ha beteg vagy, evidensnek kellene lennie, hogy a ő felhív és érdeklődik. De ha mondjuk valahogy egyszer elfelejti, akkor sem kellene leráznia, ha keresed... A barátság nem abból áll, hogy cuccokat vesztek egymásnak. Tudom, hogy ez nem egyszerű, de tisztáznotok kellene a dolgokat. Menjetek el valahova, ahol kettesben lehettek, és próbáld meg megbeszélni vele azokat, amiket leírtál ide. Ha ezek után megsértődik, vagy csak továbbra sem hajlandó legjobb barátnőjeként kezelni, akkor végleg felejtős. Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, igazad van...:)
2014. jan. 23. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!