Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 10ből 6barátom külföldön van,...

10ből 6barátom külföldön van, ez egyszerüen kinyír help?

Figyelt kérdés
Ez annyira idegesit hogy hazajövök munkából,és nagyon ritkán hétvégén tudunk összeröffeni a barátokkal,akkor se sokkal találkozok,mert hétköznap egyszerüen sehol senki sincs,mert közülünk akik itthon maradtak senki nem ér rá akkor,mégha itthon is vannak,akik külföldön vannak azok meg pláne nem ,ilyenkor mi a teendő?!

2014. jan. 21. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Menj te is ki, ott a jövő!

Ha ez nem "pálya", akkor keress új barátokat!

2014. jan. 21. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok. Egy csomó ismerősöm, barátom már kinn éli az életét valahol nyugaton (Németország, Ausztria, Anglia), én meg itthon fonnyadok.
2014. jan. 21. 21:20
 3/5 A kérdező kommentje:
De nem akarok kimenni,mert voltam kinnt és nagyon nemjön be (Németország),2es és mióta mentek ki neked a barátok?!
2014. jan. 21. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem 3-ból 3 barát van kint.

ez van, így minden időt a pasimmal töltök.

ha megelégeli és lelép, sírok pár hónapot, de emberekre van szükségem, szóval bevetem magam az egyetemi bulikba szexpartnert keresni.

a bulikon is nagy a pangás de még azért mindig akad választék, van pár tűrhető srác.

Tedd ezt te is.

2014. jan. 21. 21:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajna nemvagyok benne az egyetemi életbe,és nem is vagyok egy Adonisz ultimate :D,de azért köszönöm a tanácsot ,megpróbálom :)
2014. jan. 21. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!