Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőm időnként fura lesz,...

Barátnőm időnként fura lesz, rákérdezek nem válaszol vagy tereli a témát, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Többször előfordult már,hogy a legjobb barátnőm egyik napról a másikra vagy egyik óráról a másikra fura lesz.Jó részt írogatunk egymásnak.Egyből észre veszem az írásból ha vmi nem stimm.De hiába kérdezek rá,nem válaszol pedig látja mit írtam neki.Tegnap is kb egésznap együtt voltunk elvoltunk.Ma reggel is beszélgetünk,aztán reggel óta nem írt kb 1 órája írtam rá,hogy mi van vele,erre rövid válaszok,nulla smile (pedig mindig rak),nem kérdez vissza(mindig vissza kérdezz) szóval ezekből tudom,hogy gond van.De nem mondja el.Pedig megbízunk egymásban,mindig elmondunk mindent.Tudom,hogy most sok gondja van,meg értem.De mindig segítek,meg sokszor mondja ha velem beszél vagy találkozunk akkor feldobom a kedvét.Ma is úgy volt,hogy talizunk,de semmi :/

Már nem az első eset amikor fura, utólag kiderül mindig,hogy mi volt a gond.De nem tudom miért nem mondja meg nekem akkor amikor kérdezem.

Miért csak pár nap múlva mondja meg mi volt a baja? :/

Szeretem nagyon,nem akarom,hogy rossz kedve legyen..

2014. jan. 21. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Helyette nem lehetsz normális.
2014. jan. 21. 21:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy amikor friss a probléma nem tud róla beszélni. Neki is kell idő, hogy feldolgozza. Velem is előfordult már, hogy nem tudtam az adott gondomat szavakba önteni, csak tudtam, hogy van. Megmondtam a barátnőmnek, hogy ne haragudjon, majd mindent elmondok neki, de át kell gondolnom. Utólag el is mondtam persze. Jobb lenne ha ő is így kezelné ezt, de biztos nehéz nehezen mennek a dolgai. Legyél megértő, és ha nagyon zavar, akkor próbáld meg neki elmondani. Ha sikerül megértetned vele, hogy ez neked rosszul esik, szerintem jobban oda fog figyelni.
2014. jan. 26. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!