Hogy tudnék valakivel a facebook segítségével (nem facebookON, csak a segítségével) összehaverkodni/összebarátkozni?
Nehéz kérdés. Csak azért írok neked, mert középiskolás koromban én is voltam így, meg azóta is párszor, hogy valakivel szerettem volna összehaverkodni, de nem mertem mondani, mert azt hitte volna, hogy meleg vagyok, pedig nem.
Utána érettségi, meló, valahogy jöttek maguktól a barátságok a kollégák részéről, aztán a barátnők, majd a feleség, a válás...
És most én is lassan egyetlen haver/barát nélkül maradok. Akik kihasználtak, azokat lepattintottam, a többiek meg engem pattintottak, a napokban is ketten.
Szóval nem könnyű a kérdés, figyelj, a facebook-os meghívás sörözni egész jó ötlet. Engem is többször hívott már régebbi ismerősöm pl. irodalmi előadásra face-en, igaz, nem mentem, de lehet, hogy legközelebb megyek.
Egy próbát megér. Legfeljebb nem válaszol neked. Ha nem követett vissza, talán azt jelenti, nem érdekled őt.
Csak nehogy félreértse, manapság mindenki mindent félreért, félremagyaráz! Ránézel egy kisgyerekre, máris pedofil vagy. Ránézel egy pasira, máris meleg vagy... stb.
A face-en meghívásnál jobb ötletet én sem tudok, én is így csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!