Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezek az igazi érdekbarátok?

Ezek az igazi érdekbarátok?

Figyelt kérdés
Gimnazista vagyok, már egy meglévő ugymond punk..baráti társasággal jártam össze gimi előtt. Az osztályunk két csoporta oszlik mármint haverkodás szinten. 5-6 lány és én rendszeresen jártunk mindenhová az évek alatt. DE az utóbbi időben minden megváltozott sajnos. 5-en rendeznek programokat és ezt még nem is titokban csinálják, kihagynak belőle,előttem beszélik meg a dolgokat nem tettem semmi olyant és soha nem beszéltem ki senkit a hátuk mögött ahogy ők teszik. Gondolom nem tetszik nekik az én baráti köröm, hogy kirekesztett ez a pár lány. Megbeszélni nem tudom velük mert nincs okuk rá, egyszerűen nem keresnek mint régen, de közben jópofiznak. nekem ez nem kell... szerintetek ???nem lenne semmi amugy mert össze szoktam futni velük városban szórakozóhelyeken, akkor flegmáznak másnap meg jön a jópofizás..
2014. jan. 16. 22:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezek nem az érdekbarátok, hanem a képmutatók, viszont éppen az ilyenek lesznek könnyen érdekbarátok, ha hosszú évek után felbukkannak és órákon át "udvarolnak" neked telefonon és érdeklődnek a munkahelyed felől, stb. és nem tudod őket lerázni.

Sajnos rengeteg enmber van ilyen, főleg nőkre jellemző és nagy részben emiatt élnek magányosan a mai 30 év felettiek, mert az ilyen emberek csak bezavarják az egész életmenetüket.

2014. jan. 17. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!