Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az egy barátságba mennyire...

Az egy barátságba mennyire hátrány, ha zenei ízlés eltérő? Nálatok is így van?

Figyelt kérdés

Nem régóta ismerem a legjobb barátnőmet.Eléggé különbözőek vagyunk,de nagyon jól megértjük egymást.Elfogadtuk egymást olyannak amilyen!De ami nekem feltűnt egy ideje,hogy a zenei ízlésünk elég más.

Összes dolog amiben különbözünk ez az egy aminek hátrányát érzem.

Ezt mind2-en elismertük,hogy így van,ezért az van,hogy pár ilyet és olyat is rakunk be.Persze van pár szám amit mind2-en szeretünk,de most kb 6-7 számot hallgatni,mert mind2-nek az tetszik,az unalmas lenne :/

Ha az ő társaságában vagyunk,meg többnyire olyan zenék mennek amit ő szeret,mert az ő társasága is azokat szereti.

zenékről:

Ő: lassú,magyar,lelkis/szerelmes zenéket szereti (Caramel,Gáspár Laci stb)

Én: pörgős,discos külföldi zenéket szeretem.

Én a lassú szerelmes zenéktől idegbajt kapok,annyira elszomorít,hogy az hihetetlen.

2014. jan. 15. 12:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9. voltam. Nem lehet, hogy kicsit depis a barátnőd?

Én sem bírnék folyton érzelgős zenét hallgatni. A sógornőm pl. eléggé befordult és képes egy jó hangulatú bulit elrontani azzal, hogy betesz valami siralmas áriát, merthogy az milyen szép. Ok. szép , szép, de az alkalomhoz nem való. És persze ilyenkor mindenki letesped és ráül akaratlanul mindenkire a búbánat.

2014. jan. 15. 13:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Én kpopot (koreai pop) ő pedig amerikai (lady gaga,a$sap stb.) hallgat..:DDDDD És amúgy én is szeretem az amerikai zenéket , de inkább kpopot hallgatok többet..van , hogy berak egy zenét és azt se tudom mi van , de nem zavar különösebben.
2014. jan. 15. 17:03
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát most történtek dolgok amik miatt maga alatt van,sajnos ,de ez hosszú én segítenek neki sok mindenben,amit mindig megköszön,mert mindenben mellette állok,segítek,pedig csak 3 hónapja ismerjük egymást részben ezért is lettünk jó barátnők :) sokszor mondom neki,hogy ne hallgasson szomorú zenéket,mert csak rosszabb lesz.De hajthatatlan :/

Hamarosan megoldódik a problémája,remélem utána helyre jön!

De amúgy azt mondta hogy amikor nem volt rossz passzban akkor is ilyeneket hallgatott..

2014. jan. 15. 17:23
 14/16 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kell hogy az LB-d a klónod legyen. Ettől még tarthat örökké a barátságotok :)
2014. jan. 15. 21:38
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam,hogy a klónom legyen,mert eleve nem vagyunk egyformák,de semmiben! Ellentétem mindenben :D
2014. jan. 16. 10:37
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem is lenne jó ha minden ember egyforma lenne,az lenne az unalmas :D
2014. jan. 16. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!