Az egy barátságba mennyire hátrány, ha zenei ízlés eltérő? Nálatok is így van?
Nem régóta ismerem a legjobb barátnőmet.Eléggé különbözőek vagyunk,de nagyon jól megértjük egymást.Elfogadtuk egymást olyannak amilyen!De ami nekem feltűnt egy ideje,hogy a zenei ízlésünk elég más.
Összes dolog amiben különbözünk ez az egy aminek hátrányát érzem.
Ezt mind2-en elismertük,hogy így van,ezért az van,hogy pár ilyet és olyat is rakunk be.Persze van pár szám amit mind2-en szeretünk,de most kb 6-7 számot hallgatni,mert mind2-nek az tetszik,az unalmas lenne :/
Ha az ő társaságában vagyunk,meg többnyire olyan zenék mennek amit ő szeret,mert az ő társasága is azokat szereti.
zenékről:
Ő: lassú,magyar,lelkis/szerelmes zenéket szereti (Caramel,Gáspár Laci stb)
Én: pörgős,discos külföldi zenéket szeretem.
Én a lassú szerelmes zenéktől idegbajt kapok,annyira elszomorít,hogy az hihetetlen.
9. voltam. Nem lehet, hogy kicsit depis a barátnőd?
Én sem bírnék folyton érzelgős zenét hallgatni. A sógornőm pl. eléggé befordult és képes egy jó hangulatú bulit elrontani azzal, hogy betesz valami siralmas áriát, merthogy az milyen szép. Ok. szép , szép, de az alkalomhoz nem való. És persze ilyenkor mindenki letesped és ráül akaratlanul mindenkire a búbánat.
Hát most történtek dolgok amik miatt maga alatt van,sajnos ,de ez hosszú én segítenek neki sok mindenben,amit mindig megköszön,mert mindenben mellette állok,segítek,pedig csak 3 hónapja ismerjük egymást részben ezért is lettünk jó barátnők :) sokszor mondom neki,hogy ne hallgasson szomorú zenéket,mert csak rosszabb lesz.De hajthatatlan :/
Hamarosan megoldódik a problémája,remélem utána helyre jön!
De amúgy azt mondta hogy amikor nem volt rossz passzban akkor is ilyeneket hallgatott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!