Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elöször a barátnömel akart...

Elöször a barátnömel akart ösze jöni most velem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régota tetszik a srác és a barátnöm pont ezért nem jött vele ösze mert nem akart nekem fájdalmat okozni.A srác meg most velem akar öszejöni de a barátnömnek meg irta hogy nekem nincs nála esélyem.Mit tegyek?

2014. jan. 13. 06:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha objektív jele van annak, hogy nyilatkozott rólad, akkor mi itt a kérdés? Láttad az írást, vagy a barátnőd mondja?Mi van, ha a barátnőd kamuzik, hogy távol tartson a sráctól? Ha nincs nála esélyed, de kezdeni akar veled, akkor igazából azt akarja, hogy a barátnőd közelében lehessen mindig. Szóval sok itt a kérdőjel, a bizonytalanság.
2014. jan. 13. 08:07
 2/6 mimidinnye válasza:
Figyelj!Ha annyira jó barátnők vagytok, miért nem ülsz le és beszéled meg vele? Anno én is voltam ilyen helyzetben. Félre hívtam és megkérdeztem tőle mit szólna hozzá vagy egyáltalán mit gondol erről a helyzetről. Ha igazán megértitek egy mást, mint barátok akkor higgadtan meg tudjátok beszélni!
2014. jan. 13. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nekem úgy tűnik, hogy a pasasnak édesmindegy kivel jön össze, amíg az illetőnek puncija van (vagy amit az 1. válaszoló írt). Szóval csak óvatosan. Amúgy meg ilyenkor tényleg azt szokták csinálni, hogy megkérdezik a barátnőt, hogy mennyire zavarná, ha összejönnétek.
2014. jan. 13. 09:01
 4/6 anonim ***** válasza:
ilyen szélkakasokkal ne foglalkozz, vannak normális pasik is a világon!
2014. jan. 13. 12:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Eleinte nekem meg irta hogy nagyon szerlmes a barátnömbe meg ilyenek....
2014. jan. 14. 06:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem látok ebben problémát. Ismerkedj, barátkozz. Ez a dolgod.
2014. jan. 14. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!