Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mutogatja a péniszét, mit tegyek?

Mutogatja a péniszét, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Több mint 3 éve ismerem osztálytársamat, kezdettől jóba voltunk nagyon de csak úgy, mint barátok. Soha semmilyen testi vonzódást nem éreztünk egymás iránt soha nem gondoltunk többet egymásról, mint azt hogy barátok. Megbeszéltük a problémáinkat a bajban támogattuk egymást a jónak meg együtt örültünk. De most megváltozott minden. A héten feljött ilyen fényképezkedős téma hogy ki milyen fényképeket merne bevállalni, én mondtam h én sose csinálnák magamról fehérnemüs vagy akár akt képet, erre ő mondta h ő simán csinálna magáról akt jellegű fényképeket. Persze én rögtön szívni kezdtem a vérét hogy na persze úgyse merne olyan képeket csinálni, ezt kihívásnak vette én meg tovább húztam az agyát aminek a vége az lett hogy szinte kezet fogtunk rá h nem meri, én megvoltam győződve róla h nem csinál olyan képeket mert nem olyanak ismertem meg! Még az nap mikor elérhető lettem chaten már küldte is a fényképeket magáról amiken kiemelkedő szerepet kapott a pénisze, és véleményt kért. Nem voltam el ájulva a látványtól de nem akartam megbántani és így azt mondtam neki h minden rendben, van a méreteivel meg h végül is jól néz ki jó az összhatás meg hogy nem gondoltam h ilyen beválalos. Én nem tudom hogy ő ezt minek vette de különböző beállításokból küldött még képeket már csak a péniszéről. Igazán nem voltam rá kíváncsi de megint nem akartam bunkó lenni így elintéztem annyival hogy : „nagyon komolyak ;)” Ő ezen teljesen felbuzdult és kérdezi tőlem h még milyeneket küldjön nekem, én erre igazán nem nagyon válaszolok mert szívem szerint azt mondanám h semmilyet mert nem vagyok rá kiváncsi de nem akarok belegázolni a férfiasságába és nem akarom mebántani se mert a barátom és nem ilyenek ismertem meg. Most mit tegyek? hogyan állítsam le ? Mert most már videókat is akar küldeni a péniszéről meg még képeket is ..

2014. jan. 9. 22:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki, amit a 3. és 5. kommentáló tanácsolt úgy tűnt h egész jól elfogadta, sőt még bocsánatot is kért. Ez a beszélgetés este történt és mikor reggel ismét megnéztem az üzeneteimet, már láttam megint h újra küldött képeket és mi másról mint péniszéről különböző beálltásokkal (nivea Q10-es krémet rakta mellé, szikszalagot meg wc papír gurigát húzott rá, cigi töltőt is mellérakta, bácskai virslit is stb.) és csak ennyit írt hozzá hogy „XD” szóval nem tudom hogy most mi is van ….:/
2014. jan. 12. 00:54
 12/13 anonim ***** válasza:
ha a kérdező fiú, akkor megértem, hogy miért nem kíváncsi a barátja péniszére
2014. jan. 12. 14:56
 13/13 anonim ***** válasza:
A képeket hol lehet megtekinteni?
2014. nov. 28. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!