Emberek nagy baj van?
Figyelt kérdés
Györben élek 13/F
Van egy osztálytársam akit már az osztály idegileg kikészített. Most attól félek ,hogy én következem . Mit tegyek ez ellen? légyszi segítsetek légyszi!
2014. jan. 9. 19:59
11/12 anonim válasza:
na jólvan gyerekek, de azért egy 13 éves verekedjen?! kirúgják a végén még a suliból. nálunk volt egy ilyen, egy cigány gyerek, akit mindenki csúfolt, mert bűzös volt, 1 hónapig ugyanolyan ruhába járt, stb... na, egy héttel később az egyik gyereket, aki folyton piszkálta, kórházba vitték, az utcán megtámadták a cigányok, köztük azzal a fiúval. Úgy szétverték, hogy csak na. Ez kitudódott, és a fiút, akit csúfolták, kirúgták a suliból, akik meg gúnyolták, kaptak 1-1 igazgatóit. Jó kis balhé volt, nem kívánom senkinek... szóval a verekedés sztem nem old meg semmit, főleg nem egy 13 éves gyerekek közt. Ja! Anno nekem is volt egy fiú osztálytársam, eléggé idegbeteg volt, és a fiúk mindig kikészítették. Azzal fenyegetőzött, ha nagy lesz, megöli az összeset, ordítozva széttört egy széket, a fiúk meg csak röhögtek-hergelték. Tudom eléggé szar érzést, talán az lenne a legjobb, ha az osztályfőnöknek szólnál erről. /egy lány véleménye
12/12 anonim válasza:
Én is 13évesen törtem rommá egy mocsok cigányt és utána mivolt?!megtaláltak a haverjai bevertek 2őt,aztán elmentek ennyi.Azóta előre köszönnek,de még mindig ugyanolyan kis 150centis 50kilós hülyegyerekek,mostmár 1ütés lenne az összes,nem kéne komolyan túráztatnom rajtuk maga.De ha nem állsz ki magadért,egész életedben egy darab szar maradsz ezt jobb ha az eszedbe vésed.Kaptál egy igazgatóit ,és?!Kirúgnak,majd mész egy másik iskolába ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!