Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Emberek nagy baj van?

Emberek nagy baj van?

Figyelt kérdés

Györben élek 13/F

Van egy osztálytársam akit már az osztály idegileg kikészített. Most attól félek ,hogy én következem . Mit tegyek ez ellen? légyszi segítsetek légyszi!

2014. jan. 9. 19:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne figyelj oda rájuk. Azért csinálják, mert foglalkozol velük, és őket ez érdekli, rajtad/veled szórakoznak. Az én osztálytársammal is pont ez volt. Mindig reagált a piszkálásokra, és a többi ezt viccesnek találta, így hát folytatta. Miután beszéltem vele és hasonlókat tanácsoltam, az osztály észre vette, hogy már nem olyan muris a dolog, hisz nem igen figyel oda rá az illető. Majd megunják, és keresnek valaki mást.
2014. jan. 9. 20:04
 2/12 anonim válasza:
Hmm ez tényleg nagy baj, gondolom azért félsz, mert a nyuszibb tipús vagy akit az erősebbek bántalmazni szoktak (nem fizikailag) Szívás a suli
2014. jan. 9. 20:06
 3/12 A kérdező kommentje:
De az mit jelent,hogy ne figyeljek oda ? a másik osztálytársam se figyelt oda és jobban piszkálták , légyszi segítsetek.
2014. jan. 9. 20:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez a ne figyelj oda hülyeség, mert csak egyre durvább lesz, mert tudják, hogy nem csinálsz semmit. Ilyenkor tedd oda magad, szólj vissza, de ne csúnya szavakkal. Lehet ilyen lazán is kezelni a helyzetet, nem tudom te milyen vagy, hogy menne neked.
2014. jan. 9. 20:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Ha tart tőlük, akkor a "visszaszólásai" csak jobban fognak a többieknek tetszeni, mert a beszéden gyakran megérződik a félelem, főleg akkor, ha annak szólsz vissza, akitől félsz, és tovább folytatják épp ezért.

Kérdező, Első sorban téged kellene ismerni ahhoz, hogy mit hogy tudsz/szoktál kezelni. Van egy szint, amikor csak röhejes vagy a többi szemében, hiába erőlködsz azon, hogy békén hagyjanak.

2014. jan. 9. 20:21
 6/12 anonim ***** válasza:
rendőrség, osztályfőnök. az ilyenek akár öngyilkossághoz is vezethetnek, manapság sokat foglalkoznak ezzel.
2014. jan. 9. 20:34
 7/12 acelsziv ***** válasza:
én anno kiválasztottam az egyik hangadót és megvertem. Aztán elhallgattak :D
2014. jan. 9. 20:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha látják, hogy könnyen legyőzhető vagy, akkor szívatni fognak. Undorító kis férgek ezek.

Légy erős, és verd képen a legnagyobb szájút.

Utána sokan tisztelni fognak.

Régen engem is mindenki szívatni akart, felnőtt koromra olyan lettem, hogy a nagyszájú, közönséges emberek előhozzák az állatot belőlem, és mindegyikbe bele akarok kötni.

2014. jan. 9. 21:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is győri vagyok. Esetleg megverhetek valakit, ha szeretnéd.

Viccet félretéve, megkérdezhetem, melyik suliba jársz? És pontosan kik is ezek, és mivel szekálódnak?

2014. jan. 9. 21:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Ütni kell kérdés nélkül,1-2 ilyen nagymenő-t kiütsz egy életre békénhagynak,és ez a duma hogy majd megbeszéljük meg vissza szólok kb teljesen lepereg róluk hidd el,főleg ha C tipusú állampolgárok.
2014. jan. 10. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!