Miért változott meg?
Volt, vagyis hát van egy barátnőm, akivel nagyon jóban voltam. Ő 8.-ban kellett vizsgázzon meg minden és én mellette voltam. Amikor megtudta, hogy melyik suliba jutott be, mindketten örültünk (én akkor még 7.-es voltam). A barátnőm amikor megismerkedett az új osztálytársaival, sokat lógott velük. Tulajdonképpen egész nyáron velük volt és hirtelen már pottyantott rám magasról. Egyáltalán nem hívott vagy nem írt. Ha én nem kerestem volna, akkor egyáltalán nem beszéltünk volna. Nem vagyok féltékeny, de már bánt, hogy ezt csinálja már nyár óta és még tart. Ha taliztunk is, akkor is csak az meséli, hogy az osztálytársaival mit csinált.
Én tényleg nem tudom, hogy mi történt. Talán én változtam meg? mindig ugyanúgy viselkedtem vele ahogy szoktam. Akkor mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!