Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért változott meg?

Miért változott meg?

Figyelt kérdés

Volt, vagyis hát van egy barátnőm, akivel nagyon jóban voltam. Ő 8.-ban kellett vizsgázzon meg minden és én mellette voltam. Amikor megtudta, hogy melyik suliba jutott be, mindketten örültünk (én akkor még 7.-es voltam). A barátnőm amikor megismerkedett az új osztálytársaival, sokat lógott velük. Tulajdonképpen egész nyáron velük volt és hirtelen már pottyantott rám magasról. Egyáltalán nem hívott vagy nem írt. Ha én nem kerestem volna, akkor egyáltalán nem beszéltünk volna. Nem vagyok féltékeny, de már bánt, hogy ezt csinálja már nyár óta és még tart. Ha taliztunk is, akkor is csak az meséli, hogy az osztálytársaival mit csinált.

Én tényleg nem tudom, hogy mi történt. Talán én változtam meg? mindig ugyanúgy viselkedtem vele ahogy szoktam. Akkor mi történt?

2014. jan. 8. 20:19
 1/3 anonim válasza:
Ez mindenkivel elofordulhat, nekem is volt egy gyerekkori baratnom meg altalanosbol. Egyutt ultunk a suliban meg abszolut. hivhatom ot a volt legjobb baratnomnek. Egy egesz nyar alatt hiaba irtam neki , meg arra is lusta volt ,hogy visszairjon... Aztan sulit valtottam es azota se beszeltunk egy szia-n kivul semmit. Ez mar 2 eve , beletorodtem :) Hidd el, ha o igy viselkedik, teged, mint baratot meg se erdemel. :D
2014. jan. 8. 20:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Tehát akkor egyáltalán ne keressem? Várjam meg, amíg ő fog keresni? Bár nem hiszem h azt meg fogom élni :(
2014. jan. 8. 20:44
 3/3 anonim válasza:
Ha igy viselkedik veled es te probalkoztal akkor semmi ertelme tovabb keresni. Szerezz uj baratokat! :):D
2014. jan. 8. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!