Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mért ilyenek a fiúk?

Mért ilyenek a fiúk?

Figyelt kérdés
van egy fiu akit nem rég ismertem meg.. nagyon aranyos kedvelem és ő meg szerelmes belém de megmondtam neki hogy csak barátok vagyunk. meg is értette de amit én nem értek az az h egyik pillanatba nagyon aranyos meg nevetünk meg beszélgetünk a másikba meg leráz és nem értem hogy mért van ez

#harag #barát #összezavartam
2014. jan. 5. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egyértelmű, használd a buksikád, de ebből kiindulva lehet más oka volt hogy lerázott.
2014. jan. 5. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert jól érzi magát sokszor veled de tudja hogy ezáltal életbe nem tud az irántad érzet szerelme elmúlni, ezért próbál "lerázni". Sok lány nem érti meg, ha valakinek nemet mond utána az a barátság(?) már soha nem lesz ugyan az mint régen volt.
2014. jan. 5. 22:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Én olyan csajokkal "barátkozom", akikkel el tudnék képzelni többet is, onnantól hogy azt mondja nem akar többet, keresek mást, együtt nevetgélni bárkivel lehet...
2014. jan. 6. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!