A barátnőm már nem is a barátnőm? Miért lett ilyen?
Uj suli,uj baratok. Az ev elejen nagyon joba lettem egy lannyal. Tokre elhulyultunk meg minden. Aztan kb 1-2 honap utan szinte az ellensegem lett. Akarmilyen ruhat vettem egybol o is olyat kapott. Akivel en beszelgettem azt o bejelolte facebookon es o is elkezdett vele beszelgetni. Minden 2. Szava hazugsag. Es meg a baratomra is rahajtott.. De kozbe o azt mondja hogy imad meg hogy legjobb baratnoje vagyok.. Miert csinalja azt ? Mire jo ez neki ?
17 L
Ha lekoppintja az öltözködésedet, akkor biztos nem utál. Inkább féltékeny a sikeredre, irigyel, jobbnak tart magánál, de belül jobb akar lenni nálad, és megmutatni neked és másoknak, hogy ő is elég jó.
Szerintem több doglot is tehetsz, és a személyiségedtől függ, melyiket kellene választanod: szakíts meg vele minden kapcsolatot, és ne foglalkozz vele. Vagy éreztesd vele, hogy a barátod így is, és ő is jól öltözik, ő is értékes, és szereted. Amint érezni fogja, elhagyja ezt a viselkedést, ígérem! :) Én a másodikat választanám, de nem vagyunk egyformák.
Azt csak ti tudjátok, mi miatt lett ilyen, mi történt, ami miatt riválist kezdett el látni benned a barát helyett. Ha őszintén nem tudod, talán valamikor le kellene ülnötök, és megkérdezned tőle, mi bántja...
Koszi a gyors valaszt :) igazabol az elejen meg elviseltem es probaltam vele nem foglalkozni, hogy minden 2. Cucca olya mint az enyem..
Nekem nagyon rossz igy... Igen szerintem is beszelni fogok vele :) a masik bajom meg hogy ri*ancoskodik. Minden fiut hulyit ezert a suliba majdnem osszeverekedett ket srac miatta.. (Szerintem erre nagyon buszke volt) a masik meg hogy probal felvagni a penzzel hogy o ennyit meg annyit kapott ( de kozbe semmit ) en egyszer vettem neki egy ajandekot nevnapjara.. Egy hetre ra szulinapom volt es meg egy csokit se volt kepes nekem adni ( persze jobb adni mint kapni de ez nekem nagyon rosszul esett ) es csak igergetett h majd ezt meg azt vesz nekem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!