Van egy haverom aki le se szar mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy haverom aki tele van haverokkal régebben azt mondta én vagyok a legjobb haverja akkor sokat voltam vele mentűnk minden hova vele de most teszik rám írok neki facen vissza se ír de ki írja hogy látta.Mit tegyek szerintetek mondjam meg neki?rajta kivül nincsenek nagyon haverjaim de ha meg mondom akkor lehet hogy nem lesz egyátalán a haverom.Szerintetek mit csináljak kűldjem el a f*ba mert ilyen?2014. jan. 5. 10:05
1/4 anonim válasza:
Hát ilyen haver nem igazán haver..... :/
2/4 A kérdező kommentje:
De ha mondom neki azt mondja hogy akkor ne legyek a barátja de rajta kivűl nincsenek haverjaim szerintetek ne legyek a barátja?
2014. jan. 5. 10:57
3/4 anonim válasza:
Ne küldd el, csak ne foglalkozz vele. Keress más barátokat ismerőseid között, vagy új ismerősök. Őt meg tojd le.
4/4 A kérdező kommentje:
de honnan szerezek új ismerősőket
2014. jan. 5. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!