Szerintetek sem vagyok normális? Többi lent!
Én a "szabad" életemet nem akarom feladni egy lányért. Most arra gondolok, hogy valakivel összejöhetnék, de nem akarok, mert akkor állandóan vele kellene lenni, meg nem nagyon lehetne a haverokkal lenni, meg nem lehetne annyit hülyülni, de főként a haverok, ők nagyon háttérbe szorulnának, ezért inkább hagyom, és maradok vicces hülye gyerek, minthogy egy nagy románcba bonyolódjak. Mondjuk szerintem ez annak is betudható, hogy koromhoz képest eléggé gyerekesen gondolkodom, hisz', ha azt nézzük, még az is vagyok (egy darabig).
17F
Abszolút nincs gond azzal, hogy nem akarsz még kapcsolatot, idővel fog ez úgyis változni, mondjuk amikor a haveri körödből egyre többen házasodnak, de addig még van idő ;)
Az igazi barátságok megmaradnak egy komoly kapcsolat mellett is, de tény, hogy más lesz az értékrend, legalábbis az a normális, ha átrendeződik az értékrended, és már nem a haverok lesznek első helyen. Ha valaki ugyanúgy akarja élni az életét egy komoly kapcsolatban, mint előtte, annak garantáltan nem lesz hosszú távú kapcsolata.
Még annyit, hogy az őszinteség alap egy kapcsolatban, ha már most hazudik neked valaki, hogy tudnál benne megbízni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!