Szerintetek sem vagyok normális? Többi lent!
Én a "szabad" életemet nem akarom feladni egy lányért. Most arra gondolok, hogy valakivel összejöhetnék, de nem akarok, mert akkor állandóan vele kellene lenni, meg nem nagyon lehetne a haverokkal lenni, meg nem lehetne annyit hülyülni, de főként a haverok, ők nagyon háttérbe szorulnának, ezért inkább hagyom, és maradok vicces hülye gyerek, minthogy egy nagy románcba bonyolódjak. Mondjuk szerintem ez annak is betudható, hogy koromhoz képest eléggé gyerekesen gondolkodom, hisz', ha azt nézzük, még az is vagyok (egy darabig).
17F
igen még gyerek vagy, nem kell elkapkodni. Föleg ha nem érzed azt hogy kéne. csak mert másnak már volt 5 azért nem kell utánozni öket. Légy önmagad.
Ha jön a szerelem ugyse tudsz tenni ellene,és már nem lesz olyan fontos a haverokon lógás.
De mellesleg az igazi szerelem az olyan hogy mellette nem kell lemondanod a barátaidról. De még ráérsz ezzel foglalkozni:) teljesen normális vagy.
Szerintem sem vagy normális.
A csajokkal ugyanúgy lehet hülyülni mint a haverokkal, sőt a csajokkal 17 évesen már olyasmit is lehet amit ha a haverokkal próbálnál csinálni, lehet leütnének érte!
És de, próbáld elkapkodni, tudatosan próbálj változni mert így még akár 10 év múlva is lehetsz vicces hülyegyerek.
A saját érdekedben kezdjed el kitalálni és szépen felépíteni tudatosan, hogy hogyan akarsz átváltozni, hülyegyerekből férfiállattá!
Köszönöm az eddigi válaszolóknak!
Egyébként onnan gondolom, hogy vele kellene lógni állandóan, mert már ismerem. Kedvelem is (nem mindig), és ő lenne az első lány az életembe, de viszont, eléggé idegesítő tud lenni, és folyamatosan hazudozik. Egyszer még azt is bemesélte, hogy öngyilkos lett, szóval egy ilyen lánytól nem szeretnék semmit.
Tudjátok, a szerelem elmúlik, a barátság pedig jobb esetben nem.
Egyszerűen még nincs itt az én életembe az ideje annak, hogy barátnőm legyen, de majd csak eljön az az idő is.
Teljesen megtudlak érteni,nekem is hasonló gondjaim vannak,csak én lány vagyok.Nálam az a helyzet,hogy rengeteget kell tanulni,meg hát nem utolsó szempont a tanulás mellett a pihenés is.Ahol én lakok,eddig csak olyan fiúkkal találkoztam(még a környéken is csak ilyenek vannak!),hogy állandóan azon nyavalyognak,hogy "Miért nem találkozunk?".Tegnap rám írt egy srác(2 hónapja beszélgetek vele),hogy le fog jönni hozzám.Csak így kijelentette.Én meg megkérdeztem tőle,hogy ezt te hogy gondolod?Viccnek vette a kérdést,úgyhogy azt mondta,hogy komolyan gondolja.Aztán írogatott,hogy lesz valami koncert itt nálunk(nem is volt sehova kiírva,meg szombat este ebbe a faluba mi lenne?),de mindegy is.Még meg is nevezte a zenekart(!),na mindegy.A lényeg az,hogy nem írtam neki,és akkor ilyen stílusba írogatott a végén:
"azért jó h megtudtuk beszélni a mai estét..."
Kérdem én,hogy mi joga engem így számon kérni?Úgy érzem,mintha azt gondolná ez a gyerek,hogy én a tulajdona vagyok.Nekem ne pampogjon,én NEM ÍGÉRTEM neki semmit.
Na,akkor ezek után mennyire vagyok elüldözve a környéki pasiktól?Az ilyenektől úgy undorodok..úgy lógnak rajtam,mintha az anyjuk szoknyáján lógnának.Istenem!!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!