Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha 16 évesen van képzeletbeli...

Ha 16 évesen van képzeletbeli barátod, örült vagy?

Figyelt kérdés
Vagy csak magányos?

2014. jan. 2. 01:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hàt nekem a baràtnőm 5 éves hugànak van... xD :P
2014. jan. 2. 12:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy őrült, de nagyon nem normális jelenség, az tény. Ha ezt 6 évesen kérdezted volna, akkor azt mondom, hogy igen, az és a kiváló elmék, a nagy tehetségű, hatalmas fantáziával megáldott emberek jellemzője (akik a fenti paramétereik miatt már kora kisgyeremekkorban elmagányosodnak).

16 évesen inkább írj naplót, sem mint megvárd, amíg szép csöndben becsavarodsz a magánytól.

2014. jan. 2. 12:19
 13/17 anonim ***** válasza:
11-es: ha ez igaz, akkor nagyon-nagyon figyeljetek a gyerekre. Biztosan nem átlagos gyerek.
2014. jan. 2. 12:20
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán tudom, sírjak vagy röhögjek.

Illetve, hogy kifakadjak néhány bugyuta kommentelő megjegyzésén, vagy elsőnek a kérdésre reagáljak.

A megélt éveim száma rohamosan közelednek a tizennyolcadikhoz, mégis "tonnaszámra" vannak képzelt barátaim. Nem vagyok agykárosodott, magányos, szeretethiányos, önbizalomhiányos vagy akár szkizofrén - szimplán gyerek vagyok. És a gyerekeknek, mint tudjuk, hatalmas fantázia áll rendelkezésükre.

A kevésbé szerencsések hamar elfelejtik varázst; van, akiből kinevelik; valakinek túl gyorsan kell felnőnie; vagy cikinek találja. De mindig akad, aki tud bánni a kreativitásával és nem hagyja, hogy mások - és a "valós élet" - beleszóljon. Kérdem én, probléma, ha a Gyerekként (mert még bőven az vagy, Kérdező) van fantáziád? Álmodozni rossz dolog? Kreatívnak lenni gáz?

Néhányan elvetik a sulykot. Nem hiszem, hogy kőkemény problémáról lenn itt szó. Ilyen és ehhez hasonló kérdést már Sokan feltettek, és aki ennyiből skizofréniával és elmebetegséggel dobálózik, nem biztos, hogy tisztába van a szavak fogalmával és súlyosságával.

Ez a válasz: gyerek. Gyerek, akinek még van képzelete.

2014. jan. 2. 13:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Jó, de hogy jelenik meg a "képzeletbeli barát"? Hallott vagy látott hallucinációként, vagy csak elképzeled, hogy ott van, és hogy beszélgetsz vele? Hallucinálni is lehet úgy, hogy amúgy tudod, hogy amúgy nem létezik az a dolog, amit hallucinálsz.
2014. jan. 2. 14:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ettől őrült lennél.

Gondolj csak bele:minden ember, aki hisz valamilyen istenben, lényegében egy képzeletbeli dolgot ruház fel létjogosultsággal, még akkor is ha esetlegesen létezik a valóságban is, hiszen semmilyen információ nincs a birtokában.De ezt mindenki normális dolognak tartja.A te képzeletbeli barátod sem különb, szóval, nem, nem vagy őrült.

2014. jan. 2. 17:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem kettő is van, de csak egymással beszélgetnek...
2014. jan. 24. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!