Van vagy volt kepzeletbeli baratod? Hogy hivjak bagy hivtak? :D
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 15:44
1/23 emlya válasza:
Nekem tényleg volt, de ne nevessetek ki, Jocinak hívták, és mivel ő tényleg létezett, csak megölték, annyira sajnáltam, hogy ő volt a "képzeletbeli barátom".
2/23 anonim válasza:
Nekem nem volt soha. egyszer elahtároztam, hogy lesz, de nem tudtam beleélni magamXD Lehet rossz a képzelőerőm...
3/23 anonim válasza:
Nekem van és mindig beszélgetek vele mikor idöm van ,KÉPZELETBEN.
4/23 böiler válasza:
Nekem volt. Mikor meghallgattam a Tankcsapdától a Johhny a mocsokban c. nótát, azután "barátkoztam" össze Johhnyval. Manapság keveset beszélünk. :(
6/23 anonim válasza:
Nekem volt. Egy kiskutya. Kis barna tacskó. A nevét nem árulom el, mert erősen becsületsértő. :DD
7/23 anonim válasza:
Volt, egy repülő delfin akit Flippernek hívtak! :P
8/23 anonim válasza:
Volt de mivel 200km-re laktunk egymástól, csak cseteltünk. Mostanában csak karácsonykor hívjuk fel egymást. Épp nemrég mesélte, hogy vannak gyerekei is...ejjj hogy elszaladt az idő.
9/23 anonim válasza:
Nekem kiskoromban volt a Zsuzsi :D Most is van,de nincs neve.De mindig beszélek hozzá és tökre el vagyok vele.:D
10/23 M@x válasza:
nekem egy egész műsorom van, képzeletbe és úgy szoktam beszélni mintha hozzájuk beszélnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!