Nem találom a helyemet?
16 éves lány vagyok. Már egy jó ideje olyan érzésem van, hogy nem találom a helyemet. A barátaimat sem mondanám igazi barátoknak, csak elvagyok velük (kivéve egy embert, aki tényleg a barátom). Úgy érzem, hogy nem itt van a helyem (ne nézzetek hülyének légyszi!) rengeteg tervem van a jövőt illetően. Nagyon szeretek nyelveket tanulni új kultúrákat megismerni, a legjobban más népek mitológiája érdekel. Imádok írni! Jól érzem magam általánosságban, de mégsem vagyok elégedett, nem ezekkel az emberekkel akarom körülvenni magam, hanem olyanokkal, akiknek tényleg számítok. Rengeteg dolog kering állandóan a fejemben. Ez a folyamatok "keresem az utamat" dolog néha nagyon idegesít.
Veletek történt hasonló?
Ez teljesen természetes ilyen idősen, ahogy te is mondod, most keresed a helyed, mostanra már kialakult egy egész pontos önképed és már a környezeted formálására fordítod a figyelmed.
Most azzal törődj, hogy a számodra fontos emberekkel minél több időt tölts és keress olyanokat, akikkel ugyan olyan jól kijössz és persze tanulj, hogy elérhesd a céljaidat. :)
"Jól érzem magam általánosságban, de mégsem vagyok elégedett, nem ezekkel az emberekkel akarom körülvenni magam, hanem olyanokkal, akiknek tényleg számítok."
Szóval fontos akarsz lenni?
Amugy tetszik az érdeklődésed,maradj nyitott,írj sokat.
És mindig hallgass a szívedre,majd Ő vezet utadon.:)
Te annyira hasonlítasz rám :D Velem is totál ez a helyzet.
Amúgy csak azt tudom tanácsolni, hogy vállald továbbra is magad, és ne változz meg soha csak azért, hogy a többiek jobban befogadjanak. Előbb- utóbb fogsz olyan embereket találni, akik hasonlítanak hozzád :)
Meg amúgy a normális embereket érdekli az, aki egy kicsit más :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!