Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hibát követtem el? Nem akartam...

Hibát követtem el? Nem akartam, hogy kinevessék.

Figyelt kérdés
Még szünet előtt az egyik fiú osztálytársam elkérte a innivalómat, odaadtam neki, de nem tudta kinyitni egyből mert az egyik keze be van gipszelve ezért kivettem a kezéből és kinyitottam én. És erre a haverjai kinevették, hogy egy lány(én) erősebb nála. És láttam, hogy rosszul esik neki, facebookon is ezzel szekálják folyton.

2013. dec. 27. 23:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted, hogy segítettél neki.:)

Fél kézzel még szép, hogy nem tudja kinyitni. Hiába fiú, azon nem változtat, hogy csak az egyik kezét tudja használni. A haverjai elég gyerekesen és retardált módon reagáltak rá. Bár az is megeshet, hogy csak viccelni próbáltak ^__^

2013. dec. 28. 00:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is viccelni próbáltak, de láttam az osztálytársamon, hogy rosszul esett neki, bele is vörösödött szegény :/ És ez rá fog ragadni mert még mindig viccelődnek vele és úgy érzem erről én tehetek.
2013. dec. 28. 00:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Hozzá tartozik, hogy nekem tetszik ez a fiú és úgy örültem, hogy elkérte a vizemet, de most megszívtam. :(
2013. dec. 28. 00:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Jól tetted csak hát ilyen a többi fiú felfogása. De ha egyszer nem képesek felfogni, hogy eltört a keze akkor nem lehet túl sokat tenni...
2013. dec. 28. 00:17
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy egyetértetek velem, csak szerintem most haragszik rám emiatt és így még annyi esélyem sincsen :(

Majd bocsánatot kérek tőle.

2013. dec. 28. 00:23
 6/11 anonim ***** válasza:
megnézném ők hogy nyitnák ki begipszelt kézzel
2013. dec. 28. 00:30
 7/11 anonim ***** válasza:
aki kineveti, annak add oda a palackot, hogy nyissa ki egy kézzel.
2013. dec. 28. 00:52
 8/11 driverboy válasza:

Szerintem meg beszélj a sráccal mindenképpen, és tudasd vele, hogy tetszik neked, mert emiatt a kellemetlenség miatt, mivel, hogy úgy érezheti, hogy beégett előtted, távolabb kerülhet tőled, mint ahogy volt.

De ha megbeszéled vele akár személyesen, akár máshogy, hogy örültél, hogy elkérte a vized, ha te is tetszel neki, nagyon örülni fog. Írd meg légyszives majd a fejleményeket.

Mennyi idősek vagytok amúgy? :)

2013. dec. 28. 00:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem az h én annyira felnőtt vagyok már, de pont mostanság gondoltam vissza rá h milyen volt amikor "kicsi voltam" meg vannak kisgyerek rokonaim is ugye... a lényeg h a gyerekek olyan ku**a gonoszak, meg g**ik tudnak lenni.. Már majdnem hogy félnék közéjük menni... :D

Szóval ne rágódj ezen, nem lehet mindent kivédeni vmivel úgyis ba**tatják egymást.

2013. dec. 28. 00:58
 10/11 A kérdező kommentje:

Hát ezt így nem merném leírni neki :D

15 évesek vagyunk mindketten.

2013. dec. 28. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!