Hibát követtem el? Nem akartam, hogy kinevessék.
Jól tetted, hogy segítettél neki.:)
Fél kézzel még szép, hogy nem tudja kinyitni. Hiába fiú, azon nem változtat, hogy csak az egyik kezét tudja használni. A haverjai elég gyerekesen és retardált módon reagáltak rá. Bár az is megeshet, hogy csak viccelni próbáltak ^__^
Köszi, hogy egyetértetek velem, csak szerintem most haragszik rám emiatt és így még annyi esélyem sincsen :(
Majd bocsánatot kérek tőle.
Szerintem meg beszélj a sráccal mindenképpen, és tudasd vele, hogy tetszik neked, mert emiatt a kellemetlenség miatt, mivel, hogy úgy érezheti, hogy beégett előtted, távolabb kerülhet tőled, mint ahogy volt.
De ha megbeszéled vele akár személyesen, akár máshogy, hogy örültél, hogy elkérte a vized, ha te is tetszel neki, nagyon örülni fog. Írd meg légyszives majd a fejleményeket.
Mennyi idősek vagytok amúgy? :)
Nem az h én annyira felnőtt vagyok már, de pont mostanság gondoltam vissza rá h milyen volt amikor "kicsi voltam" meg vannak kisgyerek rokonaim is ugye... a lényeg h a gyerekek olyan ku**a gonoszak, meg g**ik tudnak lenni.. Már majdnem hogy félnék közéjük menni... :D
Szóval ne rágódj ezen, nem lehet mindent kivédeni vmivel úgyis ba**tatják egymást.
Hát ezt így nem merném leírni neki :D
15 évesek vagyunk mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!