Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet valakit ennyire...

Hogy lehet valakit ennyire szeretni?

Figyelt kérdés

Anyukàm meghalt több mint 1éve. Van valaki aki mostmàr egy jò ideje betölti számomra a pòtanya szerepet. Ràadàsul ő a csoportvezetőm a munkahelyen. Közel állunk egymàshoz. De mostanâban àllandòan megharagszom rà ha màssal többet foglalkozik vagy kevesebb figyelmet kapok tőle. Kivètel a csalàdja mert ők a csalàdja ès ez teljesen màs. Mit tegyek hogy kevésbé kötődjek hozzà? Hogy ne szeressem őt ennyire. Rettegek hogy teher leszek neki. De nem mond ilyet soha csak fàj a lelkem rossz érzés. Nem skarok neki teher lenni. Nem sok a korkülönbség. Èn 25 vagyok ő 38 de tényleg pòtanyuka néha. Nem akarom bàntani de mindig sikerül. Milyen kapcsolat ez? Van férje ès gyereke is. Akiket nagyon szeretek. Most èppen az fâj g

Hogy karàcsony van és nem is keresett meg semmi. Pedig itt lakik az anyukàja a lèpcsőhâzban. Tudom hogy most is itt vannak. Bàr talàn most a karàcsony miatt nem keres. Segîtsetek.

2013. dec. 25. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Nőj fel! Ez lenne az én tanácsom..
2013. dec. 25. 19:40
 2/3 anonim válasza:

Kérdező, ez a nő tudja, hogy hogyan érzel iránta? Szerintem a karácsonyi megkeresést illetően, úgy van vele, hogy elváltatok a munkahelyen, hogy "Kellemes Ünnepeket lányok!", és evvel letudta a kolleginákat, talán eszébe se jut ünnepek alatt megkeresni.

Úgy érzem nem sikerült Anyukádat igazán elengedni és most ezért szenvedsz emiatt, amit ebbe a kapcsolatba belelátsz. Szerintem érdemes lenne pszichológust felkeresni ez ügyben.

2013. dec. 25. 20:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, tudja. És találkoztunk tegnap is és tegnap előtt is, én nem csaka kolléganője vagyok, mi ezer éve ismerjük egymást. Tegnap az apukájával sütöttünk rétest sokat vagyunk együtt, nyáron minden nap. Együtt járunk a tóra és mindenhova, strandra, kirándulni.
2013. dec. 25. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!