Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem nyílok meg? (L)

Miért nem nyílok meg? (L)

Figyelt kérdés

Van 3 embernek is (mint a barátnőim) elmondanom a gondjaimat, kisírni magamat a vállukon, ami hamarosan meg is fog történni valószínűleg, mert kiszed belőlem az információkat.Denem szeretném elmondani, zárkózott vagyok, és az is szeretnék lenni szerintem, de máskor pedig úgy érzem hogy tökre elmondanám ( agyenge percekben)

100%-ig megbízom bennük, de gond magamnak később ha megnyilok, de miért? + gyengének érzem magam ha sírok, ezért sem szoktam, pedig ez nem a gyengeség jele állítólag, és el szeretném azt érni hogy ne sírjak ha depis estét tartunk bnőmmel, de hogyan?

2013. dec. 25. 11:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezek még nem az igazi barátnők. Majd egyszer megtalálod, és akkor nem lesz kétség, hogy mennyit mondhatsz el neki.
2013. dec. 26. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!