Veroní :) kérdése:
Szerintetek, hogy legyek rámenősebb? "fiú téren"
Figyelt kérdés
13/L vagyok a fiú meg 16 éves :) és a barátaim azt mondtak,hogy ő a rámenős lányokat szereti.
Mit jelent a "rámenős" ?
Nem kérek olyan választ,hogy rib**c vagyok és hogy túl fiatal :)
2013. dec. 20. 23:45
1/7 anonim válasza:
az a rámenős aki fél óra után leszopja őt akárhol akármikor de ennél többet ne várjál tőle nem fog veled járni
2/7 pityubá' válasza:
Lopd el apád kocsiját és menj rá a lábára, annál rámenősebb dolog nem létezik
3/7 anonim válasza:
"Nem kérek olyan választ,hogy rib**c vagyok és hogy túl fiatal :)"
Na látod tudod te, akkor meg mit kérdezősködsz?
4/7 anonim válasza:
ne legyél túl rámenős, azzal elijeszted. :)
hát nem tudom, de tényleg túl fiatal vagy. talán mosolyogj rá, néz mélyen a szemébe. majdcsak észreveszi, hogy miért csinálod.
5/7 A kérdező kommentje:
Hogy egyesek milyen humorosak
2013. dec. 22. 00:32
6/7 anonim válasza:
17F......Egy srác miatt sose változz ezt jegyezd meg. Ha nem vagy rámenős mint ő, akkor nincs is miről beszélni, mert akkor tökre különböztök. Inkább keress magadhoz illő embert.
7/7 anonim válasza:
Jah, meg inkább menny még barbizni egy picit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!