Fájdalom nélkül véget vetni hogyan?
Van egy lánybarátom vagy tiz éve, soha nem akartam tőle többet tök jól működött a barátságunk. Most két éve együtt van a jelenlegi pasijával és úgy veszem észre, hogy borzasztó hatással van rá a faszi (aki amúgy egy nagy tahó), a lány teljesen kifordult magából nem ismerni rá, őszintén mostanában már nem is élvezem a társaságát, meg már beszélgetni se jó vele, mert állandóan a pasijáról van szó.
Szóval én úgy döntöttem, hogy nem akarom ezt a barátságot tovább folytatni, de hogy lehet ennek a legfájdalommentesebben véget vetni?
ahogy kiveszem itt az a gond,hogy megerősödött annyira a lelkem,hogy folyamatosan irányítja a beszélgetéseiteket.
te meg megszoktad,hogy te vagy a dominánsabb és a fordított helyzet nem ízlik.
ezért nem kell egy barátságot megszakítani.
irányítsd te a beszélgetéseket és kész.
olvasd már vissza magad aranyom!:)
de segítek ha ilyen gyenge a felfogásod.
ha folyamatosan a pasijáról kell beszélnetek,akkor bizony keményén irányítja a beszélgetést és a témát is.
Nem kell egy barátságot megszakítani.
Kevesebbet kell találkozni és kevesebbet kell beszélgetni, ha a beszélgetés nem olyan kellemes mint régebben...
Nem is tudom elképzelni, hogy hogyan gondoltad, hogy nem akarod a barátságot folytatni. Odamész hozzá és közlöd, hogy vége a barátságunknak, mert mindig arról a tahó barátodról lököd nekem a sodert, vagy mire gondolsz?
Ez durvaság lenne.
Ritkítsd a kontaktust vele, és olyanokkal beszélgess inkább, akinek kedveled a társaságát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!