Ti mit reagáltok ha valaki azt mondja nektek, hogy k***a anyádat?
Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 19:46
1/8 A kérdező kommentje:
15-17 éves lányok
2013. dec. 18. 19:54
2/8 anonim válasza:
Sok mindentől függ, nekem mondták már utcán és visszafordultam mert egyedül volt csávó, behívtam a kapualjba hogy mi a gondja utána jól elvertem
Egyébként nem minden esetben veszem magamra, meg ugye ha saját szüleim közül mondja valaki nyilván nem sértődök meg
21/F
3/8 anonim válasza:
Engem sose zavart, amikor én mondom akkor se azt gondolom hogy az anyja egy kurv* :D
4/8 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy ki mondja, és milyen hangulatban vagyok.
Alapjában véve nyugodt vagyok, de aláirom, hogy lenne eset, amikor zsigerből b'sznék a hátára egy fémcsővel ezért. Finomat, nőiesen. :)
5/8 anonim válasza:
Ha haver mondja poénból nem komolyan gondolva akkor no problem. A másik esetben ha komolyan mondja valaki az nyomot hagyna benne.
6/8 anonim válasza:
Szerintem mindent elárul, ha azt mondom, 8 éve ültem börtönben...
7/8 anonim válasza:
Ránézek, majd továbbmegyek. Mit tudjon az ember ilyesmire reagálni!? Az ilyen emberekre kár egy szót is pazarolni, vagy felidegesíteni magunkat rajtuk. Őket minősíti az ilyen viselkedés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!