Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van 1 barátom akivel tökre...

Van 1 barátom akivel tökre jóba vagyunk de furcsa. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Valahányszor össze veszünk (pedig ő kezd vitatkozni)engem hibáztat...Tanács,hogy lehetne ezt megakadályozni?
2013. dec. 16. 20:22
 1/3 pityubá' ***** válasza:
Egyszerűen mutasd meg a dominanciád a kapcsolatotokban. Etesd meg túróval, amit négy napig 40 fokon hagysz állni
2013. dec. 16. 20:38
 2/3 anonim válasza:
Az a kérdés mióta vagytok barátok.Mindig ilyen volt?Ha nem nyugodtan kérdezd meg tőle, hova lett az az xy akit te ismertél.Mondja már meg miért te vagy a hibás mindenért hisz ő se tökéletes.(itt tedd hozzá, hogy én sem)Ha igaz barát nem sértődik meg és érthető választ kapsz. Ha vitázni kezd fordulj meg és menj el.Fontos, hogy csak akkor hagyd ott ha nem bírsz vele, nehogy azt higgye kerülöd stb.Rá fog jönni, hogy gáz van.Ha megkérdi mi a bajod vele HIGGADTAN NYUGODTAN MOND MEG NEKI, MERT AKKOR MÁR ÉRDEKELNI FOGJA, HA PEDIG NEKI ÁLL FELJEBB OTTHAGYOD.Nekem is van egy barátom 8 éve voltunk barátok mikor már erősen egoista hazudós alak lett.Ezt mondtuk neki nem hitte el.Jött a te se vagy tökéletes dumákkal.Az lett a vége, hogy nem vagy alig beszéltünk.1, másfél év után kezdtünk beszélni igazán majd szóba jött, hogy miért is romlott a kapcsolatunk.Akkor már ő is elismerte.Azóta már beszélünk rendesen.Meg akart változni és nagyából sikerült is neki (90%-ba)Amit leírtál hiba is ilyen lehet rajta változtatni, de előbb fel kell nyitni a szemét.Ezt csak egy barát teheti meg némi bátorsággal.Remélem segít.
2013. dec. 16. 21:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nagyon jól jöttek de felét már csináltam...Nem baj már nem is állok vele szóba.(Csak néha)Azért köszi a válaszokat még egyszer!De az a túrós ötlet...XD
2013. dec. 19. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!