Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti milyen gyakran találkoztok...

Ti milyen gyakran találkoztok a barátaitokkal?

Figyelt kérdés

Heti hányszor vagytok barátokkal?

És ugyanazzal az emberrel körübelül milyen gyakran találkoztok?

Légyszives kort is írjatok!

2013. dec. 14. 20:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Az a baj már más társaságot találtak azok is nem sok esélyt látok rá, hogy több legyen már velük ismerősi kapcsolatnál, igazából énse vágyok már annyira barátokra, de úgylátom nem csak én vagyok ilyesmi helyzetben itt:D Índítsunk egy klubbot magyányos embereknek :D
2013. dec. 14. 21:07
 12/25 anonim ***** válasza:
magányos*
2013. dec. 14. 21:08
 13/25 A kérdező kommentje:

:D

Sajnos én a nem igénylők közé nem tudok belépni.

Nekem muszály a boldogsághoz,hogy legyenek,valószínűleg ezért is vagyok olyan rossz kedvű mindig.:(

2013. dec. 14. 21:17
 14/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Akivel egy suliba járok azzal naponta (most ismertem meg szeptemberben) a régi barátnőmmel jó ha egy hónapban egyszer :(

2013. dec. 14. 21:18
 15/25 anonim ***** válasza:
Én már úgy vagyok vele, inkább legyen egy normális párkapcsolatom, aki kimeríti a barát szerepét is.
2013. dec. 14. 21:19
 16/25 anonim ***** válasza:
Suliban találkozom velük, vagy utána. Hétvégén néha eljárunk valahova. De nekem is inkább jó haverjaim vannak, nem ilyen "örökké egymás mellett" barátaim.
2013. dec. 14. 21:32
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2013. dec. 14. 21:38
 18/25 anonim ***** válasza:
Gimnáziumban minden egyes nap elmentünk valamerre. Egyetemre kerülbe, 2-3 barát maradt meg, és egy "legjobb barátnő". Legalábbis én hittem rá. Mostanság amióta dolgozik egyáltalán nem is érdeklődik felőlem. Rosszul esik, de sajnos el kellett fogadnom. Majd találok barátokat máshol.
2013. dec. 14. 21:54
 19/25 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Nekem is van egy ilyen barátnőm aki dolgozik és nem érdeklődik irántam :(

Pedig régebben amikor egy suliba jártunk sokat voltunk együtt.

Hát igen változik a világ :((

Én is úgy vagyok vele, hogy találok más barátokat. 22/L

2013. dec. 15. 12:05
 20/25 anonim ***** válasza:
Hát suliba ott vagyunk aztán néha beülünk valahova. Viszont nem tudom őket sehova hívni mert nincs annyi lóvèm hogy minden 2.hétvégén szórakozzunk. Az is elég rossz érzés hogy suliba jópofiznak aztán szünetben/hétvégén le se x@rnak. Sulin kívül meg sok költözés miatt alig ismerek valakit.
2013. dec. 15. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!