Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szólnátok ha az látjátok az...

Szólnátok ha az látjátok az osztálytársaam vagy hivnátok ezt a számot? ( Többi lent )

Figyelt kérdés
A rendőrség a lakosság segítségét kéri a képen látható 15 éves fiatal megtalálásában – írja a police.hu. A Makói Rendőrkapitányság 06040/5018/2013. ált. számon közigazgatási hatósági eljárás keretében körözi Nagy Gergő 15 éves csanádpalotai lakost eltűnés miatt. A fiú 2013. november 11-én 20 óra 30 perckor otthonából ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A keresett személy 165 cm magas, vékony testalkatú, szőkés-barna hajú, ovális arcformájú, kék szemű, felső metszőfogai előre állóak. Eltűnésekor sárga mintás pólót, farmernadrágot és sportcipőt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, hívja a Makói Rendőrkapitányságot a 06/62/511-260-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

2013. dec. 5. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Most nem igazán értem a kérdésedet. Az osztálytársad tűnt el?
2013. dec. 5. 20:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen
2013. dec. 5. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
és te tudod hol van? mert akkor igen szólj azonnal... de ha csak azt akarod bejelenteni hogy ő a te osztálytársad, de semmi érdemlegest nem tudsz róla merre, hol lehet, akkor minek hívnád fel?
2013. dec. 5. 23:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Én ugy értettem hogy ha Ti látjátok valahol a leirásnak megfelelö gyereket akkor szoljatok nekem vagy hivjátok azt a tel. számot
2013. dec. 6. 06:49
 5/5 anonim ***** válasza:
aranyos tőled hogy te itt is próbálsz segítséget kérni, de ez nem azaz oldal, ahol szerintem találni fogsz olyan embert aki bármi segítséget tud ebben neked nyújtani... a leírás alapján (átöltözhetett már azóta) naponta többször is lehetne szólni, telefonálni... ha ezt figyelném az utcán ki hány cm, hány kg, milyen a haja a feje... sajnálom hogy eltűnt, bízzunk benne hogy mihamarabb előkerül épségben...
2013. dec. 6. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!