Mit tegyek?! Nem maradtak haverjaim/barátam. (lent)
Figyelt kérdés
Üdv! 14 éves fiú vagyok, 9. es. Általánosban két jó barátom volt és két haverom. Az egyik barátom egy sokkal jobb iskolába került mint én (lehet, hogy ez az oka) de nem keres ha írok neki vissza se ír, pedig kb 8 km re lakunk egymástól. A másik barátommal hetente 1-2 szer találkozok. Az egyik haverom évfolyamtársam lett de csak haver, nem lett belőle nagy barátság. A másik haveromat jó ha havonta látom az utcán de nem nagyon beszélek vele. Ezen kívül az osztályból volt 5-6 jó ismerősöm akikkel suli után elmentünk a városba néha mekizni, hülyéskedni ők viszont telnesen eltűntek. Az új osztályom nagyon rossz pár ember van csak akivel el lehet beszélgetni de mégcsak nem is haverok. Nagyon unatkozom az iskolában is és a szabadidőmben is. Mit tehetnék?2013. dec. 2. 22:00
1/8 anonim válasza:
Hát nekem is ez a helyzet igaz engem más miatt néznek ki maguk közül, (származás). Hát a suliban tanulj, ne foglalkozz a többi hülyével. Nem tudom ha járnál sportolni, vagy külön órára lehet ott az azonos érdeklődési kör miatt lelnél barátokra!
2/8 A kérdező kommentje:
Sportolok de oda leginkább felnőtt emberek járnak. Én se származás se vallás se semmi miatt nem adtam okot arra, hogy ne legyenek barátaim. Jöhetnek még válaszok!
2013. dec. 2. 22:18
3/8 anonim válasza:
szia
valahogy így történt velem is, tudom milyen érzés. Én elsōnek próbáltam magam számítógépes játékokkal lekötni magam de hamar rájöttem , hogy ez értelmetlen idōtölés es ettöl még nem lesznek barátaim. Szerintem próbáld meg elsōnek a suliba a "menōkkel" összehaverkodni. Ha ez nem megy itt egy másik ötlet: pl járkálj bulikba, szorakozohelyekre es ott lehet barátságokat kötni. Vagy akár még megprobálhatod a többi évfolyamból csajokkal haverkodni es akkor lesznek fiú haverjaid is. kb ennyit tudtam de nyugodtan kérdezhetsz privátba.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem köszi. Mostanában én is többet gépezem de tényleg felesleges. Pont a "menőkkel" van baj ezzel az osztállyal. Két három évvel idősebbek ami még nem lenne probléma de bunkók isznak cigiznek, füveznek, és az nem az én világom.
2013. dec. 2. 22:22
5/8 anonim válasza:
a 2. vagyok
az én osztályomban is a " menōk" azok akik cigiznek stb...
6/8 anonim válasza:
Nekem van 2-3 bnőm akik elvileg a legjobb bnőim,de egyáltalán nem ismernek. Az egyetlen (azaz kettő) vigaszom a zene és a kosárlabda. Itt kis is fulladt az életem értelmeinek listája.
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell behódolni senkinek, csak, hogy legyen valaki akivel beszélgess! Majd közeledik valaki, ha akar, neked, csak fogadnod kell, ha szimpi. Ha nem, hát nem akkor inkább egyedül légy.... ez az időszakon is túl leszel egyszer hidd el!
8/8 anonim válasza:
Régi haverokat felhívhatod telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!