Haragudnál egy barátodra, ha nem mondta el hogy újra rosszul van és rosszabb az állapota mint korábban volt?
Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 21:02
2/9 A kérdező kommentje:
Az nem számít.
2013. dec. 2. 21:17
3/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen betegsége van. Ha nemi úton terjedő betegsége van, és vígan kamatyoltunk, akkor igen. Egyébként nem.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, valószínűleg ezúttal halálos.
2013. dec. 2. 21:21
5/9 anonim válasza:
Nem haragudnék. Nyilván nehéz neki ezt kiadni másoknak. Nem akar belemászni ezzel mások életébe. Szerintem elég kis stílű lenne haragudni rá. inkább segíteni kellene neki, hogy tudjon erről beszélni.
6/9 anonim válasza:
Én haragudnék rá , azért vagyok ,hogy segítsek neki még ha nem is tudnám meg gyógyítani
7/9 anonim válasza:
Nem! Fogalmam sincs, hogy én hogyan dolgoznám fel, ha az orvos közölné, hogy ennyi volt, hamarosan mindennek vége, ez borzasztó. Senkinek nincs joga haragudni ilyen esetben, én biztos telesírnám a világot, de elég gyakori, hogy senkinek sem mondják el.... egy haldoklót nem terhelünk a saját fájdalmunkkal, van annak épp elég oka szomorkodni.
8/9 anonim válasza:
Talán még ő maga se fogta fel mi van... Az is lehet hogy egyszerűen nem akart téged is terhelni ezzel. Sok minden lehet. De szerintem nincs okod haragudni rá.
9/9 anonim válasza:
Egyaltalan nem haragudnek.
En is voltam mar beteg (nem nathara gondolok) es nem mondtam el szinte senkinek. Persze a barataim megtudtak, hogy folyton orvosokhoz jarok es nagyon idegesitett mikor nem tudtam oket lerazni. Nem akartam sajnaltatni magam. Ennek ellenere volt egy lany aki addig nem nyugodott amig el nem mondtam neki. Eleg zavaro mikor nem tartjak tiszteletben, hogy ez az en dolgom, ugy oldom meg ahogy akarom es cseppet sem segit ha faggatoznak. Ugysem tudnak rajtam segiteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!