Ti mit tennétek helyemben?
Figyelt kérdés
megkedveltem egy lányt és azt hittem ez kölcsönös viszont 2 hét "nem találkozás után" teljesen megváltozott felém mutatott viselkedése, egyszerűen észre sem vesz, teljesen közömbös lett velem. Rákérdezni nem akarok miért, mert egyszer kiosztott valami miatt amiben teljesen megerősítette bennem az érzésemet --> ( ergo leszar )
Szeretnék vele lenni, mert kedvelem társaságát, de ez nem kölcsönös és esélytelen a változása. Szerintetek hagyjam a dolgot?
2013. dec. 1. 19:38
1/11 anonim 

válasza:

"ez nem kölcsönös és esélytelen a változása" mi a kérdés?
2/11 anonim válasza:
Ne fuss olyan szekér után, amely nem vesz fel. Régi, de igaz mondás.
4/11 anonim válasza:
Én azt tanácsolom, hogy inkább próbálkozz, tegyél fel mindent egy lapra, mert ha nem teszed, csak a fejedet fogod verni a falba, hogy meg se próbáltad (tapasztalat)
5/11 anonim 

válasza:

Szerintem jó fejnek tartott, de megérezte rajtad, h te többet akarsz.
Sztem nem kölcsönös, de nem akar erről mélyenszántó beszélgetést, inkább hanyagol.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudok mit mondani annak tudatában, hogy kijelentette, hogy én számára senki nem vagyok. Igazából ezt éreztem is valamennyire és hogy ezt mondta, csak megerősítette bennem a dolgot.. csak azt nem értem előtte miért volt velem teljesen más.
2013. dec. 1. 20:09
7/11 A kérdező kommentje:
5 válaszoló, igen, szerintem is ez miatt
2013. dec. 1. 20:10
8/11 anonim válasza:
Ja hogy így.. akkor felejtsd el. Van más is a világon.
9/11 A kérdező kommentje:
Rossz érzés, de ez van. Igazából már megszoktam valamilyen szinten
2013. dec. 2. 17:31
10/11 A kérdező kommentje:
Az elmúlt héten találkoztunk és tök jól elvoltunk...nem értem...:S
2013. dec. 7. 20:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!