Titeket idegesítene egy ilyen barátnő?
A szülinapjára kapott egy szobabiciklit. Nekem is volt nem rég a szülinapom, és kérdezte, hogy na én mit kaptam? És hát én nem kértem semmi különlegeset, ezért pénzt kaptam. És folyton azzal jön, hogy örülj neki, hogy kaptál pénz, mert hogy ő még azt sem kapott. De hát ott van neki a szobabiciklije! Szerintem az többe került, mint amennyi pénzt én kaptam. 20 éves, és szerintem azért már illene érettebben gondolkodnia. Vagy én gondolom ezt rosszul?
Meg folyton mindenhova elrángat magával. Egy felnőtt nő, és szerintem jó lenne ha már maga intézné az ügyeit. Ha festéket vesz, oda is magával rángat, a kutyájának vesz kaját, oda is folyton elrángat. Múltkor a barátja jött érte autóval, de egy másfél órával késöbb tudott csak jönni, és elvárja, hogy én őt megvárjam. Meg úgy mondja, hogy akkor jövő héten el kell mennünk még ruhát venni, el kell mennünk hajfestéket venni... MennÜNK? NÜNK? Hát mondom ezt neked kéne egyedül intézned nem? Jó, az hogy egyszer kétszer elhív magával az oké, meg ha megkérdezné előtte, hogy van-e kedvem, vagy nincs-e programom akkorra? Én meg a héten elmentem az én kutyámnak cuccokat venni, föl volt háborodva, hogy hogy képzeltem, hogy egyedül megyek, és neki nem szóltam? És már évek óta ez megy, és szerintem nem fogom ezt sokáig bírni.
Vagy szerintetek egy barátnőnek ezeket tűrnie kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!