Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Titeket idegesítene egy ilyen...

Titeket idegesítene egy ilyen barátnő?

Figyelt kérdés

A szülinapjára kapott egy szobabiciklit. Nekem is volt nem rég a szülinapom, és kérdezte, hogy na én mit kaptam? És hát én nem kértem semmi különlegeset, ezért pénzt kaptam. És folyton azzal jön, hogy örülj neki, hogy kaptál pénz, mert hogy ő még azt sem kapott. De hát ott van neki a szobabiciklije! Szerintem az többe került, mint amennyi pénzt én kaptam. 20 éves, és szerintem azért már illene érettebben gondolkodnia. Vagy én gondolom ezt rosszul?

Meg folyton mindenhova elrángat magával. Egy felnőtt nő, és szerintem jó lenne ha már maga intézné az ügyeit. Ha festéket vesz, oda is magával rángat, a kutyájának vesz kaját, oda is folyton elrángat. Múltkor a barátja jött érte autóval, de egy másfél órával késöbb tudott csak jönni, és elvárja, hogy én őt megvárjam. Meg úgy mondja, hogy akkor jövő héten el kell mennünk még ruhát venni, el kell mennünk hajfestéket venni... MennÜNK? NÜNK? Hát mondom ezt neked kéne egyedül intézned nem? Jó, az hogy egyszer kétszer elhív magával az oké, meg ha megkérdezné előtte, hogy van-e kedvem, vagy nincs-e programom akkorra? Én meg a héten elmentem az én kutyámnak cuccokat venni, föl volt háborodva, hogy hogy képzeltem, hogy egyedül megyek, és neki nem szóltam? És már évek óta ez megy, és szerintem nem fogom ezt sokáig bírni.

Vagy szerintetek egy barátnőnek ezeket tűrnie kell?

2013. nov. 24. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem értem mért baj ha azt ajarja hogy elkísérd.
2013. nov. 24. 17:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Mert az a baj, hogy mindenhova magával rángat. Folyamatosan ez megy, nem csak egyszer-egyszer, mert akkor oké lenne. Mással akkor miért nem csinálja ezt? Én csak arra vagyok jó neki, hogy mindenhova kísérgessem?
2013. nov. 24. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Te ilyen hordár vagy, már bocs. Mintha valami csicskája lennél, az olvasottak alapján. Ezt én sem bírnám. Ne kísérgesd, aztán majd lesz leordítás, barátságmegszakítás, vagy belátja, hogy nem kell mindenhova 2 ember.
2013. nov. 24. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondj neki nemet,ha zavar, plusz próbáld vele megértettni, hogy nem vagytok összenőve, 20 évesen csak megérti.
2013. nov. 24. 19:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak félek, hogy megharagudna. Mert egyébként jókat tudunk beszélgetni meg nevetni. Vagyis beszélgetni annyira nem, mert sokszor már témánk sincsen, csak megyünk egymás mellett. Mert egyszerűen reggeltől délutánig együtt vagyunk, és már nem tudunk miről beszélgetni. Viszont hétvége után igen, már sokszor a főnöknek kell szólni, hogy lányok a munkára is figyeljetek. Mert ugye két napig nem találkoztunk, és akkor hétfőn nem győzünk egymásnak beszámolni a történtekről. Viszont ha hét közben semmi érdekes nem történik, amit ki tudnánk beszélni, akkor meg a buszon is utazunk némán egymás mellett.
2013. nov. 24. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!