Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mással is megesik ilyen?

Mással is megesik ilyen?

Figyelt kérdés
Ha akár kivel beszélgetek pl. egy-két napig akkor nagyon a szívemhez nő, és mikor már nem annyit beszélgetünk vagy egyáltalán nincs ideje rám akkor nagyon, nagyon rosszul esik és magamat kezdem okolni, emiatt nagyon szétszórt vagyok és a "csalódások" miatt mindenkitől kezdek elzárkózni. Bunkó válaszokat nem fogadok el. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.

2013. nov. 22. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Néha nekem is hiányzik az, hogy valakivel akivel 1-2-szer elvagyunk, aztán mégsem lesz se haverság, se semmi. Mondjuk én elég nyitott vagyok mostanában, és el tudok cseverészni emberekkel.

Ettől függetlenül az a része hülyeség hogy magad okolod, egyszerűen ilyen az emberi természet, nem lesz mindenkivel örökké tartó barátság akivel ideig óráig elbeszélgetünk, vagy közös programon veszünk részt.

2013. nov. 22. 14:47
 2/2 anonim válasza:

majdnem, azaz csak annyi, hogy 1-2 napig beszélgetek vkivel

nagyon megbízok benne úgy mintha a legjobb barátom lenne és túlságosan közel engedem magamhoz (nem testileg), de neki csak egy sima barát vagyok,és aztán többet van mással,így nem akarok,de egy kicsit megbántódom! ez a baj velem túl naiv lány vagyok.

2013. nov. 22. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!