Mért utálnak? Csak mert fel szettem pár killot?
Figyelt kérdés
Amióta felszettem 5killot azota a barátaim csúfolnak elkerülnek és lökdösnek meg ütögetnek mindenki elkerül és bánt mit tegyek? És nem tudok lefogyni voltam futni csak salàtàt eszem de semmi.#barátság #csúfolàs.
2013. nov. 14. 20:12
2/17 anonim válasza:
5 kiló az semmi, nem is látszik. (hacsak nem 45 voltál és most vagy 50, de akkor annak inkább örülni kéne)
Nem lehet h belül változtál meg és te nem veszed észre?
3/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az öt kiló miatt van.
Helyes írásodat elnézve, inkább más lehet az oka. Vívd ki az elismerésüket azzal, hogy tanulsz, és értelmesen szólsz hozzá a dolgokhoz.
4/17 A kérdező kommentje:
30voltam most 35vagyok és hàtnem tom
2013. nov. 14. 20:18
6/17 A kérdező kommentje:
Csak a helyesìràsbòl vagyok 4minden tantàrgy 5ös
2013. nov. 14. 20:22
7/17 anonim válasza:
Hány éves vagy? Szüleiddel vagy a tanárokkal beszéltél már?
8/17 A kérdező kommentje:
10 éves vagyok és még ők is azt mondják hogy fodjak le
2013. nov. 14. 20:30
9/17 anonim válasza:
10 évesen nem szabad még fogyókúrázni. Most fejlődik s szervezeted. Egyél sok gyümölcsöt, joghurtot!
Az nem lehet, hogy félreértetted, amit a felnőttek mondtak?
A súlyosan elhízott gyerekeket már elviszik orvoshoz. Szerintem te még távol állsz ettől.
Esetleg nézd meg a testtömeg indexed:
10/17 anonim válasza:
azért utálnak mert a 10 éves kis szarosok ilyenek! valakit mindig ki kell cikizni mert éretlen kisgyerekek vagytok még, ajánlom hogy mentsd el ezt a kérdésedet meg a hozzászólásokat egy pendrivera vagy írd le és nézd meg 10 év múlva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!