Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerelmes vagyok egy fiúba de...

Szerelmes vagyok egy fiúba de ő szemében egy jó fej csaj vagyok. Mit tegyek ha ő benne minden meg van de ő le se kakil?

Figyelt kérdés
Naszóval van ez a fiú amióta voltunk padtársak nagyon megkedveltem sőt de ő mindig előtem mondja hogy a barátnője milyen szép meg milyen helyes meg ilynek. És mindig velem akar ülni a tanulás alat és mindig meg véd azoktól akik csúfolnak. Mit tegyek hogy belém szeresen mert biztos vagyok benne hogy nincs barátnője. De én annyira szerelmes vagyok

2013. nov. 14. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Amúgy semmit nem tudsz tenni, hogy szerelembe ejtsd. Sajna ez nem így működik.

2013. nov. 14. 19:42
 2/6 A kérdező kommentje:
10 éves vagyok
2013. nov. 14. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Huh. Ilyen nagy szavak egy ilyen kis gyermektől. Igen, a média. Ha nem kezdeményez, hagyjad.
2013. nov. 14. 20:58
 4/6 A kérdező kommentje:
De annyira szeretem tudom hogy mindenki azt gondolja hogy "tíz éves szar csimbok honan tudja mi az a szerelem" de igenis tudom
2013. nov. 14. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Dehogy tudod. Dobj még 5 évet a 10-re, és talán kapisgálni fogod, mi az a szerelem, ha elég érett leszel.

Én is voltam 10 éves, voltak ilyen "szerelmes" időszakaim, de így visszagondolva már tudom, hogy csak én nagyítottam fel az egészet.

Ráérsz még kamaszodni.

2013. nov. 15. 00:57
 6/6 kutya222 válasza:
11 éves vagyok #,# nekem is volt ilyen barátom nem voltam belé szerelmes ovi ota ismertük egymást még most is joban vagyunk facén néha irogatunk nagyon jo haverok voltunk ugymond az osztálybol én voltam csajokközül a legjobb haverja ;) de nem volt belém szerelmes ;)
2013. nov. 15. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!