Miért viselkedik így?
Figyelt kérdés
Régi legjobb fiúbarátom,akivel egy ideig jártam is.Mostanában tök jófej meg normális velem,és hirtelen egy másik nap már flegma,bunkó és tök gonosz. Nem válaszol rendesen,nem segít,nem szól hozzám..Szerintetek ez miért lehet? Nagyon idegesítő,mert már nem kéne,hogy érdekeljen,de még mindig fontos egy picit számomra. Kérlek segítsetek..2013. nov. 14. 14:47
1/4 anonim válasza:
Lehet valami családi bajok vannak, vagy csak simán le akar koptatni. Feltételezem, hogy lány vagy, lehet, hogy akart tőled valamit, látta, hogy veszett ügy, és otthagyott.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem..:/
2013. nov. 14. 21:26
3/4 anonim válasza:
Mert megteheti veled, hogyha valami baja van, akkor rajtad tölti ki. Nincs következménye, tudja, hogy nem fogsz csinálni semmit. Én nem állnék szóba egy ilyen bunkóval..
4/4 A kérdező kommentje:
Irritáló nagyon..Akkor hagyjam,ne reagáljak rá?
2013. nov. 17. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!