Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mi lenne a jó...

Szerintetek mi lenne a jó megoldás?

Figyelt kérdés
Nem kell melegnek tartani 19/F vagyok és régen,gimiben volt egy nagyon jó barátom,de össze vesztünk már 2éve és nem beszélünk egymással. Egy városba jöttünk egyetemre meg minden és néha látjuk egymást de semmi..mikor láttam gondolkoztam,hogy jó lenne újra kibékülni meg minden,de tudom,hogy benne még mindig harag van..Hagynom kellene,mivel már 2éve nem is beszéltünk és már szereztünk új barátokat? Mit tegyek?
2013. nov. 13. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát csak azt tudom tanácsolni, hogy izé, meg minden, de semmi, meg minden...

:D:D

De viccen kívül: ki volt a hibás? Esetleg Neked kell jóvá tenni valamit?

2013. nov. 13. 10:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Én voltam aki megsértette,de én bocsánatot kértem tőle,nem is egyszer,amire persze nem is reagált! Ráadásul osztálytársak voltunk..nehéz volt kerülnie,de mostanában,meg hallok történeteket felőle,hogy én még kibeszélem,meg én tartom haragot.közben le vagyok tiltva mindenhonnan neki..
2013. nov. 13. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogy kértél bocsánatot?
2013. nov. 13. 13:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Nyár elején,tehát mikor a sulinak vége volt! Üzenetet küldtem neki,próbáltam hívni de nem vette fel.Suliban meg már nem is szóltunk csak osztálypénz miatt,utána azt is mással adatta ide.
2013. nov. 13. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!