Szerintetek fura hogy a barátnőm a legjobb spanommal lóg és barátok meg minden?
Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 18:46
1/10 anonim válasza:
Helyes a srac? Mar ismertek egymast a kapcsolatotok elott is?
2/10 anonim válasza:
Ha-ha-ha: ez 90%ban éppen fordítva szokott történni: pasi a barátnője barátnőjével ...
3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem annyira nem helyes és előtte is ismertük egymást..
2013. nov. 9. 19:02
4/10 anonim válasza:
Én is jóban vagyok a volt barátom legjobb haverjával. A barátommal pénteken szakítottunk, megkérdezte tőle a haverja, hogy nem a baj hogy közben mi összespanoltunk, de nem zavarja. Kettesben nem lógtam a sráccal, maximum ha a barátom is ott volt, mondjuk most már lehet, hogy leszek vele kettesben, de ő olyan "barát zóna" srác :DD
7/10 A kérdező kommentje:
mi az a megvagy?
2013. nov. 10. 19:42
8/10 anonim válasza:
nem látod?
egy felszarvazott állat az:).
9/10 anonim válasza:
ameddig nem dugja helyetted is, addig nem probléma... ellenben ha már dugja, akkor a fentebb linkelt képen lévő állattól kölcsönkérheted a szarvait és a baseball sapkád két oldalára felerősítheted :) * azt hozzá teszem, hogy fiú és lány között nincs barátság, előbb-utóbb dugás lesz a vége :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!