Mit csináljak a legjobb barátommal?
Figyelt kérdés
A barátságunk lassan két éve tart,ő a legjobb barátom,egyszer már egy jóideig nem beszéltünk,mert összebalhéztunk. Aztán most a nyár óta megint elvagyunk,de sokszor olyan furcsán viselkedik.El lehet vele lenni,ha elmegyünk,és megiszunk egy sört,el lehet vele beszélgetni,de ő szöges ellentétem nekem. ő kiváncsi típus, sokszor úgy tűnik minden részletet tudni akar,ellentétben velem,aki utálja kiadni a magánéleti dolgait másoknak. És nem nagyon vagyok kiváncsi mások magánéleti dolgaira énsem. ( tehát,hogy mit csináltam amig nem találkoztam vele,ő ezt megkérdezi,de én nem szeretek annyit beszélni magamról. ) viszont őszerinte ez egy alap dolog egy barátságban. Egy csomót lógunk együtt,de néha már idegesítően elmarjuk egymást magunktól.Mais ez volt,őszerinte az természetes,ha beszámolok a csaj ügyeimről,és ő is elszokta mesélni,de engem abszolút nemérdekel sokszor,én csak azt szeretném ha találna maga mellé egy rendes barátnőt,a köztes állapotok nemigazán érdekelnek,persze ha maga alatt van próbálom felvidítani. Ha találna maga mellé egy barátnőt akkor ez a depis dolga eltűnne ami megvan benne,de egyszerűen sokszor képtelen vagyok elviselni ahogy viselkedik velem.. mostis elmagyaráztam neki,hogy nincs pénzem arra,hogy eltudjak utazni vele és a szülőjével külföldre. Erre közölte nemis akarok menni. Merthogy tavaly se volt rá pénzem. Mit tegyek vele? hagyjam a francba az egészet? mégiscsak fontos számomra. Én nagyon komolyan veszek sokszor sokmindent,ellentétben ő sokszor túlságosan is komolytalan. Tehát szívesen beszólogat lányoknak az utcán,én nem ilyen vagyok,és úgytűnik sokszor,hogy olyan teher nehezedik rám miatta.. pedig nagyon bírom a fejét,és hiányzik ha nem találkozunk egy jó darabig,mert mindig örülök neki. Mindketten 20/F.2013. nov. 8. 23:13
1/5 A kérdező kommentje:
Tavaly ilyenkor amikor összebalhéztunk rossz útra tért. nem szeretném ha ez megismétlődne,de megint affelé hajlik,hogy az neki jó lesz. Más barátja nincs neki,ezért sem akarnám egyedül hagyni.
2013. nov. 8. 23:17
2/5 A kérdező kommentje:
Jah és nagyon makacs tud lenni! Sok tanácsomat megfogadja,de ha szerinte nincs igaza a másiknak inkább ráhagyja. Nem tud feloldódni sehol se,mindig az élet rossz oldalát nézi,és járt már pszihológushoz,meg pszihiáterhez is.
2013. nov. 8. 23:19
3/5 anonim válasza:
1. Lazits
2. Nyugi
3. Nyugi : Örülj annak ha a "barátod" laza mért kellene folyton feszengeni vmin... am barátságnak azt nevezik mikor birjátok egymást és NYILTAN BESZÉLTEK EGYMÁSSAL! Magyarul ha nem szeretnél a magánéletedrőr dumálni neki azt mondd meg (am én konkrétan fel tudnám rugni azt aki a életembn akar tukálni vagy folyton azt kérdezi :mért? ismerem a helyzeted)
Igyekeztem segiteni szólj ha vmit kihagytam :)
4/5 A kérdező kommentje:
énis ilyen vagyok. Sokszor olyan dolgokba vállya bele magát amihez vajmi köze nincs,és legtöbbször ideges leszek tőle,hogy mi köze hozzá? persze ilyenkor inkább csendben maradok,minek csináljak nagyobb feszkót,de látszik rajta,hogy nem tetszik neki,ha megmondom a frankót.( tehát,hogy ne üsse bele az orrát mert semmi köze hozzá)
2013. nov. 8. 23:48
5/5 anonim válasza:
pedi meg kéne mondani nem uvoltosan hanem nyugiban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!