Miért van ez Velem és a Legjobb barátommal?
Öt hónappal ezelőtt szakított Velem a barátom,Dávidnak hívják.
Abban maradtunk,hogy barátok maradunk. 7hónapos kapcsolat volt,szóval nem egy vagy két hetes dologról beszélünk.
Azzal az ürüggyel szakított Velem,hogy ő nem szeretett annyira,mint Én őt.Vagy legalábbis nem tudta kimutatni.
Aztán telt-múlt az idő neki rá egy 5napra lett másik barátnője..örültem,mert tudtam Vele boldog! Szakított Vele a lány...nagyon szerette ezt a lányt a Dávid. Mindegy lassan túl lesz rajta..szerintem. Na és Nekem pedig most van egy barátom meséltem Neki róla meg minden..És azt mondta,hogy szerinte azért mondom el neki ezeket ,mert én őt féltékennyé akarom tenni?..Közbe meg egyáltalán nem..
Bár azért kiváncsi is lennék,hogy miért gondolja ezt?
Kérlek segítsetek!Köszönöm előre is a válaszokat.:)
Nem tudom ÉN mert ÉN nem ismerem a TE érzéseidet. Lehet, hogy a FÉLTÉKENYSÉG beszél BELŐLED, de lehet, hogy nem.
...
Egyébként le kéne már szoknod arról, hogy a névmásokat nagy betűvel írd. A magyar nyelv csak a neveket kezdi nagybetűvel, és azt a szót, ami a mondat első szava.
hát a kapcsolatotok hosszából és a szakítási okból már tudni lehetett, hogy komolytalan az egész...
nincs miért "barátok"nak lennetek... és ha kicsit gondolkodnál rájönnél, hogy amit mondott szakítási ok hihetetlenül idétlen, és elég valótlan amellett a tény mellett, hogy 5 nap múlva új nője volt:D és ez az 5 nap az amúgy sem túl komolynak számító 7 hónapot még komolytalanabbá, igaztalanabbá teszi.. persze, hogy nem szeretet annyira téged.. hisz más tetszett neki..
a szakítás az szakítás.. kijelentése annak, hogy "már nem kapok tőled semmi töbletet, nem okozol nekem boldogságot, nincs rád szükségem ahhoz, hogy egész legyek".. vagyis a kapcsolat utáni barátság szintén csak szeretet-függőségi komédia...
..csak mondom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!