Szerintetek ez igaz baráthoz illő?
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmnek aki szinte a testvérem, már voltak kapcsolatai nekem még nem, mert nem tartom még szükségesnek, hogy elsiessem a dolgokat. A lényeg az, hogy régebben beszéltünk a volt barátjáról és én is elmondtam róla a véleményem, mire ő hozzám vágta, hogy "Engem legalább szerettek". Tudni kell, hogy akkor még tetszett egy srác akivel beszéltünk sokat, és elmondtam neki hogy tetszik csak ő nem adott esélyt, mert nemrégiben szakított a barátnőjével, de azóta is jóba vagyok vele. Már több ilyen célozgatása volt barátnőmnek, de amiért betelt a pohár az a maiért volt. Beszéltünk egy párról, hogy már 1 éve együtt vannak, viszont először rosszul számoltuk és két év jött ki aztán mikor megtudtuk pontosan megörült ennek, hogy "Na azért, nehogy már ennyi ideje legyenek kapcsolatban". Mire én mondtam, hogy ők legalább boldogan együtt vannak és nincs köztük semmi vita, ezt barátnőm magára vette, mert azt hitte azt akarom kihozni, hogy féltékeny rájuk és a fejemhez vágta, hogy "Legalább neki volt kapcsolata" Ezek a dolgok eléggé rosszul esnek nekem, mintha lenézne engem, hogy nekem még nem volt senkim velem ellentétben.2013. nov. 5. 21:57
1/4 anonim válasza:
A barátnődnek ez a viselkedése nem egészséges barátságra vall... Az én legjobb barátnőm akivel testvérekként tekintünk egymásra 9 éve él kapcsolatban és 2 gyereke van nekem viszont nincs senkim, de mégse vág ilyeneket a fejemhez velem örűl sőt nógat, ha jó pasi van láthatáron ha alakul valami :) jól meg vagyok a családjával is szinte már családtag vagyok náluk és soha nem vágták a fejemhez, hogy nincs pasim, ha eljön az idő rád is meg rám is ránk talál a szerelem viszont ettől a barátnőtől szabadúlj meg, mert az ilyen nem barátnő!!! A leírtakból az jön le, hogy féltékeny és szerintem csak tönkre fogja tenni a "barátnőd" a kapcsolatodat, ha rád talál idővel a szerelem
2/4 anonim válasza:
a barátnőd egy öntelt tyúk, amilyen sok van, ha képedbe vág dolgokat durván akkor azt hiszed, hogy barátod, de valójában nem az, barátnak nem vágunk semmit a képébe, én nem tenném
4/4 A kérdező kommentje:
Más tekintetben teljesen úgy vagyunk mint a testvérek, a családja is úgy könyvelt el mint a saját lányukat és persze ő is segít, ha pasi ügyem van éppen. Csak eléggé feltűnő amikor hirtelen a fejemhez vág ezzel kapcsolatban valamit tényleg mintha lenézne, hogy nekem nem jön össze neki meg lazán mennek a dolgok. Ezért nem akarom eldobni őt, mert ezen kívül tényleg nincs problémám vele csak bántó az egész. Biztos, hogy megbeszélhetném vele de az ilyen sértő seb sosem tud begyógyulni.
2013. nov. 6. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!